hanımlar selam hemen whatsapp gurularını konuya alalım

dun akşam ilginc bir şeyle karşılaştım whatsappta, belki başına daha once gelen olmuştur ne olduğunu bilen cıkar.
oncelikle ekran goruntusu almadım maalesef şimdi duşununce keşke alsaydım ama iş işten gecti...
benim kavgalı olduğum eski bir arkadaşım var engelliyiz whatsappta karşılıklı olarak. once ben engellemiştim onu sonrasında o engellemiş.
ben birkac gun once onun engelini kaldırmıştım ve kendisinin bana olan engelini kaldırmadığını gordum. onemsemedim birkac gun o engel kalkmış vaziyette durdu bende. ama ben onda engelliyim tabi bu sure zarfı icinde.
sonra dun can sıkıntısına telefonu kurcalarken kendisini yeniden engelledim. engelleme aşamasında whatsapp'tan bana ''bu kişiyi şikayet etmek istiyor musunuz, 5 mesaj whatsapp'a iletilecek'' diye bir kutucuk cıktı ekranda. o 5 mesaj whatsappa iletilecek kısmının yanında tiklemem icin bir kutu cıkmıştı, ben de tikledim ve onayladım. bir anda o kişi hem engellenmiş hem de şikayet edilmiş oldu whatsappa.
fakat şoyle bir şey var biz bu kişiyle whatsapptan hic yazışmamıştık. yani whatsapp uzerinden aramızda engelli değilken de bir yazışma olmamıştı. whatsapp'ın kastettiği o 5 mesaj neydi ki iceriğini de gostermiyordu zaten.
bu ne olabilir bilen var mı acaba?
ben ilk kez bu durumla karşılaşıyorum.
yani o bende engelliyken benim engelimi kaldırıp bana 5 mesaj attı ama sonra mesajlar iletilmediği icin kendisi onları sildi, mesajlar bana ulaşmadı ama whatsappın veritabanına mı kaydedildi de bana boyle bir uyarı cıktı acaba?
kendisine sor demeyin zira kendisiyle cehennemde bile bir araya gelmem bana sağlam kazık atmıştı.
sizce nedir bu? var mı daha once başına gelen?
eski sevgili falan değil bu kişi, bir kız arkadaş.