Kızlar buraya danışmak istedim. Kendimi sebepsiz yere mi dolduruyorum acaba diye. Eşim ve KV ne gore oyle cunku.
Konu eşimin halası ve ailesi. Yeni evli sayılırız dun oğullarını, gelinlerini toplamış ev gormesine gelmiş. Buyursun gelsin ama arıyor biz kapidayiz otomatige bas. Saat 8 i az geciyirdu. Sok oldum. Ustum musait değil, Allah'tan ev topluydu ama mutfak dağınık sofra oylece duruyor. Ustume hırka eşofman giydim apar topar kapiyı actık. Neyse girdiler salonu gosterdim kocasi direk odalara daldı. Yatak odama hemde ya boyle bir saygisizlik olabilir mi? Sen kapıda arıyorsun beni, belki ic camasirim ortada yatağım dağınık. Allah'ım birşeyi duşunmeden girdiler mutfağa vs de neyse gectiler ben tabi o an panik ve şoktayım. Buzlukta pogacam vardı, eşime kuruyemiş aldirttim oyle oturduk meyve falan koydum. 7 kişi kendileri 4 te cocuk. 11 kişi gelmişler. Gittiler hemen KV mi aradim. Anne bu ne terbiyesizlik vs dedim habersiz gelip nasıl yatak odama girebilirler. Neden haber vermiyorlar. Bende sonucta yeni yeni adapte oluyorum evim her zaman duzgun olmuyor hele o saatte falan sitem ettim. Sonra ertesi gun halanla konuştum da zahmet vermemek icin arayıp haber vermemis diyor. İşte ararsa hazırlık yaparmisim. E yapsaydım insan gibi arasaydi tatlı vs yapardım evimi temizlerdim boyle daha mı iyi oldu. Dupeduz art niyettir bu başka birşey değil. İyi niyetli insan bilir bu kız yeni evli evi musait mıdır nasıldır acaba en azından hic olmadı 1 saat oncesinden arayıp haber edelim derdi. Hele o yatak odasına girmeleri... O kadar kızgınım ki. Onuda gelinlerini de asla evinde istemiyorum bir daha. Yılların ev hanımı olsam gene gelsinler ev işine falan adapte olmuş olurum. Sanki gidelim evi pisse soyleyse boyleyse rezil olsun gibi hissettim ben. Belki bu noktada bana kızacak olanlar vardır ama yazıcam valla getirdikleri hediye carşaf seti. Bir tane lastikli carşaf iki tane yastık yuzu bu kadar. 11 kişi bunu getirmiş. Keşke getirmeselerdi onuda diyorum ben utanıtim getirmesinler boş oturmaya gelsinler. Ama adı hediye aldık ev gormesine gittik birde. Kullanmam istemiyorum dedim kv me vericem. O kadar sinirlendim ki onuda gormek istemiyorum
Velhasıl boyle kadın iyiliğin icin masraf etme birşeyler hazırlama diye oyle gelmiş diyorlar. Bence bu dupeduz art niyet. Siz ne duşunuyorsunuz