Nereden başlayacağımı bilmiyorum..

Calıştığım işyerinde neredeyse 1 seneye yakın birbirine acıldığım, sevgimizi dile getirdiğim biri var..
İşyeri sahibinin oğlu.. Ailesinin onayı olmadan bir yere goturmek istemedi onlara bu durumu dile getirmiş ve onların bu durumu kabullenmelerini bekliyor.

Kac sefer ayrılsak da aynı işyerinde birbirini surekli gorduğumuz icin vazgecemedik. Ama ben yoruldum..

2 saat once yaşadığım bir olay tum enerjimi aldı. Guvenlik gorevlisi ve ben gece mesaisindeyiz. Birlikte olduğum kişi babasının gelmesini bekliyordu birlikte eve gecmek icin be biz sadece iki ayrı koltukta oturuyorduk ta ki babası gelene kadar..

Babası bi hışımla iceri girdi ve ben seni neden hep burada goruyorum dedi hiddetlenerek.. bir kez daha tekrarladı ve “ Zemin kaygan her an yere duşup bir yerini inciltebilirsin” şeklinde ağır bir cumle kullandı ve ben kalakaldım .

O an hic bir şey diyemedim . Oturmam dedim sadece şok yaşadım. Annesi de beni gorunce yuzunu duşurur oyle hışımla gecerdi yanımdan..

Birlikte olduğum kişinin sesi bile cıkmadı gittiler ardından msj atmış “Aşkım ben yatıyorum yarın konuşuruz iyi geceler opucuk gondermiş.”

Bu kadar basit yani.. bir suru şey yazdım sonra yazdıklarımı sildim artık yazılarına cevap vermeyeceğim cunku.

Ben değerliyim ve her şeyde bir hayır var . Bu adamın soyledikleri tokat gibiydi . Umarım başvuru yaptığım yerden haber gelir ve ben bu işten ayrılırım.

Her gun gormek ve bu durumu her defasında yaşamak işkence oldu.Cevap neden veremedim diye icim icimi yiyor. Kac yaşında adam ne diyebilirsin ki..

Rabbimden dileğim Allah ım oyle birini denk getirsin ki beni ansınlar . Allah buyuk ..

Yorumlarınız yureğime su serpiyor size ihtiyacım var ben cok uzgunum.. Gece mesaisindeyim .. Canım cok sıkkın..

Neler gecmedi bu da gececek..