Merhaba, daha once sordugum bir soru ile ilgili gelişme oldu. Daha dogrusu adama işim duştu.
Bugun işle ilgili bir sorun oldu. Muşteri networkunden bize gelen cihazda gece kesintiler yasanmıs. Neyse, yonetici beni aradı gunduz, naptın baktın mı diye. Ben de evet aynı sorun dedim, mail attım ama cevap yok daha dedim. Muşteriyi ara istersen dedi. Muşteri dediği bu adam daha once bana kibar, medeni davranmıştı. Burda da sorusunu sordugum adam. Linkedinden stalklamıstı filan. İstediginiz zaman ulaşabilirsiniz vs demişti. Neyse,oğlen aradım araba kullanıyormus, acilse şu an pc acık değil ama konusabiliriz dedi, ben de sonra arıyım ya da mail atıyım filan dedim. O da ben sizi eve gidince arıyım dedi. Yarım saat sonra aradı dediği gibi. ‘Hayrolsun x hanım ‘dedi guldu. Normalde ciddi konuştugum adamdı, gulerek actı. Derdimi soyledim, başkalarından donuş alamadım dedim. O da işi anlattı, falanca kişi incelemeli dedi onlar bakıyor ddedi biz direkt goremeyiz dedi. Evde yanındaki adama, neydi bu adamın adı falan dedi. Yanındaki adam da soyledi. Sanırım cok sevmedigi birisi. ‘Ben arıyım mı onu ‘dedi bana, ben de ‘ben ararım sorun degil ’dedim. Numarasını verdi. Siz onu sıkıstırın , taciz edin biraz dedi olmazsa yine bakarız dedi guldu. ’ Bol şans ‘dedi. Dalga mı gecti anlamadım. Ben de teşekkur ettim rahatsız ettim filan dedim. O da ne demek yardım etmek isteriz her zaman dedi. Ne şimdi bu? Dalga mı gecti? Bir de verdigi numarayı aradım basından attı. Yarın tekrar diyim mi dedigin adam basından attı diye. Yani bol şans demesi sanki o dediği adamın işi cozmeyecegini bilmesi gibi geldi.