Selamlar cok uzatmadan konuya gireceğim .
Evliliğimin son gununu yaşıyorum.
Bitti aklımda bitti kalbimde bitmese de.
Bir onceki konumda ekleyemedim Buraya bahsetmiştim , cinsellik yok . Birlik beraberlik yok . Surekli kusen koca , psikolojik baskıyla manupule edip beni insanlıktan cıkarmasından soz etmiştim .
Daha once boşanmak istediğimi kendisiyle konuşup kabul ettirememiştim . ( kendim icin değil cocuk icin kabul etmiyordu .)
Şimdi ise onun ailesine aşırı duşkunluğu sebebiyle sona geldik . Surekli akrabalarını ziyaret etmemizi isteyip aileme gidip kaldım diye omrun tukeniyor diye tehdit etti beni
Tabi yetişkin bir birey gibi konuşmak yok boşanmak istediğini .
Artık tahammulumuz kalmadı birbirimize, bundan sonraki hayatım icin beni neyin beklediğini bilmiyorum 1 haftadır boşlukta gibiyim .
Boşanmak istiyorum ancak bu kez onunla bunu konuşmayacağım beni tahrik edip atak gecirtmekten başka bir şeye yaramayacak biliyorum yoruldum değmezmiş.
Nasıl ilk adım atılır evden ben mi gitmeliyim ki boşanırsak bu evde yaşamayacağım . Kendime yeni bir hayat kuracağım ama gecici bir sure ailemde kalırım .
Hic birşey soylemeden eşyalarımı toplayıp cekip gitmeli miyim ?yoksa dilekce verip aynı evde yaşamaya devam edip dilekce geldikten sonra mı oğrenmeli ? Yureğim cok yorgun ve gucsuz hissediyorum guzel mantıklı yorumlarınıza ihtiyacım var .