Merhaba herkese, iyi akşamlar.
Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay once askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu icin doğal olarak askere goturemedi evde bıraktı. Gecen gun beni aradı ve hafıza kartına muzik yukleyip kargoyla ona gondereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama soylemiyor asla şifresini. Desen cizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadufen actım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim actım gordum doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Cıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar cekilmiş ickili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gordum. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonucta ozeli. Ama telefonu acınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gordum. Beni rahatsız eden şu acıkcası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der gecerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu icin tabii ki ona hicbir şey soylemedim gorduğume dair. Anneme ve babama da soylemedim. Geldikten sonra biraz zaman gectikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?