İyi akşamlar herkese, bir arkadaşım 6-7 aydır buluşmak istiyor. Ben bayadır sadece ona ozel değil, hic kimseyle goruşmek istemiyorum. Aslında cok yakın bir arkadaşım ama hem modum duşuk belki de depresyondayım bilmiyorum hem de son sıralar gercekten yoğunum, olan boş vaktimde de evde dinlenmek istiyorum. Ancak arkadaşım laftan anlamıyor. Yoğun olduğumu da soyledim, buluşmak istemediğimi de ima ettim. Ama o surekli ozledim, buluşalım. Belki 20-30 kere belki daha fazla demiştir. Bir yandan onu kaybetmek istemiyorum bir yandan da buluşmak da istemiyorum ama cok daraldım. En son artık arayınca acmamaya başladım. Bu sefer annemin telefonu vardı, onu aramış. Sizce ne yapayım? Buluşayım aradan cıksın diyeceğim ama bu sefer diğer hafta icin ısrara başlayacak cunku bir anda boyle olmadım 6-7 aydan oncesinde de buna donuşmuştu. Sizde hic oldu mu bilmiyorum ama kimseyle goruşmek istemiyorum bayadır. Hatta bu yuzden az samimi olduğum birkac kişiyle aram da bozuldu, buluşmadığım icin aram bozulduğunu bu ısrar eden arkadaşım da biliyor. İzole olunca daha iyi hissediyorum. Bir de cok kilo aldım onun da cok etkisi var Universite bitince araya kilometreler girmesiyle baya arkadaşımla mesafe girdi zaten belki de bu arkadaşımla da kopucaz. Napsam bilemedim.