Merhabalar.
İş yerinde canımı cok sıkan bir diyalog gecti az once. Kız arkadaşım ve ben kendi aramızda konuşuyorduk. Sonra beraber calıştığımız bir abi gelip konuşmalarımıza katıldı. Şakalaştık. Benim erkek arkadaşımla tanışmışlardı 1 ay once. Ona istinaden sevgilin gelsin seni şikayet edeceğim, alma bu kızı diyeceğim vs diye gulerek konuştu sonrasında da zaten ablan gibi gorunuyor ayrıl gitsin diycem diyerek guldu. Benim cok canım sıkıldı arkamı dondum gittim. Geldi ozur diledi ama canım cok sıkıldı bi kere.
Zaten erkek arkadaşımdan 2 yaş buyuğum. Ben 25 o 23 yaşında. Az bir yaş farkı olabilir fakat biraz kilosu var ve yuvarlak toplu yuzlu. Yaşıtlarından da kucuk gosteriyor. Boyle olunca hem yaş farkı hem de kucuk gostermesi derken buyuk gosteriyor olabilirim. Bende takıntı halinde zaten bu durum. Foto paylaşmak istemiyorum. Arkadaşlarımla tanıştırırken kesin ondan buyuk olduğumu duşunecekler diyorum. Bazen aynaya bakıp kac yaşında gosteriyorum acaba diye duşunuyorum. 30-35 yaşıma gelince dolgu botox yaptırırım diyorum kendi kendime. Yani iyice takıntı haline getirdim. Sevgilimi seviyorum sırf bu yuzden asla ayrılmam fakat bu konular yuzunden onu da uzuyorum bazen. Kilo ver vs diye.