10 gun once babamın babasını yani dedemi beynine atan pıhtıdan dolayı kaybettik.Kendisinden nefret etmezdim ama aman aman da sevmezdim kucukken kardesimle ikimizi sevmedi amcamın oglunu sevdi hep ayrımcılık yaptı yuzumuze bile derdi burak torunum bir baska diye sevgi dilenirdik adeta baktik bizi sevmiyor sonra biz de o yok gibi davrandık sadece annemin babasını dede bildik sevgimizi ona verdik bayramdan bayrama ne bileyim 3 4 ayda bir falan gider olduk.Olmeden 2 ay once falan gorusmuştuk yemege gitmistik kızımı gormuştu hep gormek istiyordu zaten sevdi falan guzel ayrıldık.Olum haberi geldi cenazesine gittim pek sevmem dememe rağmen cok agladım. 10 gundur her gece ruyamda dedemi goruyorum gozumu kapattıgım an dedemin yuzu gozumde yasarkenki hallerini bizim evimize geldigini babannemin evde yalniz kaldıgını falan bir hocaya sordum dua istiyor olmalı dua oku dedi okuyorum da.Surekli dedemle ugrasıyorum gece bir uyanıyorum kan ter icinde nefes nefese kalmışım sonra ağlama hissi geliyor balkona cıkıyorum bu soğukta sabaha kadar balkonda duruyorum bilincalti mıdır yoksa panik atak mi oldu nedir bu ya kafayi yiyeceğim artık