Merhaba kadınlar klubu uyeleri. Bugun başıma gelen yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum. Sınavdan cıktıktan arkadaşlarımla bir kafede oturuyordum. Sonra beni dayım aradı ve trip atar gibi yok yılbaşında bayramda seyranda aramıyor muşum gibi hemen iğneli laflar soylemeye başladı. Normalde alttan alır ya da şakaya vurardim dayimi ama sanırım bu sefer alttan almak istemedim. Gecmişte dayım halamla evlendiği icin, babam annemi aldatıp dayak yediği zaman sessiz kalmıştı. Biz hep kendi evimizde sığıntı gibi annem kardeşim ve ben yaşadık. Babannemler ve amcam da bizimle yaşıyordu o zamanlar surekli hakaret ediliyordu annem. Bize de laf soyleniyordu tabi. Ben de buyuyunce kimseyi bu yuzden aralamaya başladım. Babannemler koye gitti amcam evlendi. Şuan aile ne demek cekirdek aile nasıl olmalı 7 senedir oğreniyoruz. Dayımın da beni aramıyorsun diye arayıp ayarlamasına katlanamadım. Bıktım sizin kavgalarınızdan anlasamamanizdan kimseyi de aramıyorum boyle daha mutluyum falan deyip kapattım. Aslında dayima cok da kızgınım annem edilirken sessiz kalmasını bir kere bile sahip cıkmamasını yediremiyorum. Bir kere sahip cıksaydı ablama napıyorsun deseydi annemi korusaydı. Belki annem daha mutlu olurdu. Bugun dayima cıkışırken vicdanen rahatım ama arkadaşlarım tam ailevi meseleyi bilmedikleri icin beni sert buldular. Sizce tepkim haklı mıydı?