Merhaba direkt konuya gecmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylul ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha oncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gozum hicbir şeyi gormuyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gozume her şey daha net gorunmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene soyle artık yaza duğun olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu acmaya calıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Soyleyecek durumda da değilim. Kafam cok karıştı. Karşı taraf yaşca buyuk benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgecmeyi duşunuyorum ama karşı tarafı cok uzeceğimi duşunup yapamıyorum. Oncelerı bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yonu yok annem biliyor bana yaptıklarını daha oncelerinden. Ne yapacağım gercekten bilmiyorum iyice daraldım.