Merhabalar,

Eşim onceki gun covid oldu, gorevde olduğu İcin temasımız yoktu. Ben annemlere gectim, işe gidip geliyorum o evde.

Biraz uzun olacak ama iki gundur yaşadıklarımı yazmak istiyorum. Ben sabah erkenden ona alışveriş yaptım, yemek goturdum, dışarıdaki işlerini hallettim. Tabiri caizse kendimi parcaladım bir yandan da aşırı yoğun işime gittim.

Her neyse akşam 19.00 da eve gittim annem yemek koydu, yedim. O ara eşim mesaj attı telefon alınacaktı ona telefonu bozuldu yedek kullanıyor. Alır mısın diye. Benim kartımdan alacaktık. Musait olunca bakayım canım yazdım. Cay ictik vs saat 21.00 de teli almak İcin nete girdim. Hata verip durdu sistem bende kartın goruntusunu attım hayatım sen alır mısın diye. O da denedi olmadı bir saat sonra deneyelim dedi tamam dedim. Onceki gun 2 saat uyumuştum gozlerim kapanırken onu bekledim. Bir saat sonra denedik yine olmadı. Sabah uyanınca ilk iş alır mısın ddi tamam dedim. Meyse yattım. Sabah 9 gibi mesaj attım nasılsın canım diye iyiyim telefonu aldın mı dedi. Kahvaltı yapıyorum yarım saate alacağım dedim. O anda patladı.

Beni geciktirmenden bıktım, oyalayıp duruyorsun vs vs. Bana 5 dk ayıramayan birine daha da birşey demem falan saydırdı durdu. Hasta diye yukselmeden konuştum ama oturup ağladım. Ciddi manada dun koşturmaktan mahvoldum yaptığını sindiremiyorum.

Az once de yemek goturdum, kapıdan konuştuk bana gun icinde ararsan bakamayabilirim haberin olsun diyor. Tamam dedim ayrıldım. Sonra trip mi attın sen bana bağırarak aradı dedim yeter Ya iyice celallendi yok ben anneme fe dedim uyuyorum falan diye. Derdim tele bakamaması değil ki sanki yabancıyla konuşuyor ararsan bakamam falan.

Resmen beni mahvetti 2 gunde. Yorum destek vs vs beklerim kızlar. İyi gunler