Merhaba kızlar. Konunun muzdaribi kardeşim. Biz baskıcı bir babayla buyuduk. Babam evlat uzerinde hÂkimiyet kurup, ona bolca baskılar kurarak iyi cocuk yetiştireceğine inanan biri. Ben Unv kazanıp gidince evdeki baskılara dayanamayan kardeşim 20 yaşında evlendi. Şuan (30 yaşında, ev hanımı) karı koca dışardan bakınca imrenilecek bir cift gibi duruyor ama evin ici oyle değil. Sorun eşi. Evin ve iki cocuğun tum sorumluluğu kardeşimde. Eşi hicbir şeyin ucundan tutmuyor. iki cocukları var biri ortaokula gidiyor, diğeri uc yaşında. cocuklarında butun sorumluluğu kardeşimde.İhtiyacları almak icin bakkala git dese , eşinin cevabı" Ben bakkala gitmeyi sevmiyorum" oluyormuş ki buyuk marketlerden biri evlerine yuruyerek 5 dk. Tabi kız kardeşim gidiyor mecbur.okula giden cocuğun dersleri duşmuş kardeşim odevini yaptırırken kucuk olanla sen ilgilen dediğinde cocuğun eline telefonu verip kendi de tv izliyormuş.Odevi sen yaptır ben kucukler ilgileneyim dediğinde cocuğa edevini azarlaya, bağıra yaptırıyormuş. cocuk "bağırdığın icin yapmıyorum baba" dediğinde ise cocuğa bi tane vurup "defol git o zaman"deyip kovuyormuş. Kac kere konuştular ama değişen birşey yok. Dışarda calışıp yorulan biri de değil. Evde homofis calışıyor.kardeşim burnundan nefes alamıyor ameliyat olacağım demiş "ben ameliyat yaptırmam daha guzel olursun sonra da beni bırakıp gidersin" diyormuş. Daha pekcok sorun var da ben bu kadarını paylaşayım. Sizce ne yapmalı, duzelme olur mu?