Lutfen yardımcı olun!
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Lutfen yardımcı olun!
-
24-09-2022, 03:33:29Merhaba hocam; ben 2,5 yıllık evliyim ve cocuğumuz olmuyor.eşimin ikinci evliliği ve bir cocuğu var.biz hic korunmadık ve gebelik olmadı.tup bebek tedavisine başlamak istiyoruz.eşimin yumurtalıklarda ısınma varmış ve eşim şeker hastası.( bunlar etkileri) gittiğim dr.amh değerimin 1 olduğunu ve sınırda olduğumu o yuzden direk tup bebek onerdi.fakat benden rahim filmi fln istemedi.ben bu adet doneminde başlamak istiyorum cokmu acele ediyorum acaba.bir arkadaşımla konuştum oda birkac yıllık uğraşması ve tedavileri sonucunda şuan bebişini bekliyor Allahın izniyle.bana acele etme başka dr.git dedi.acaba gercekten acele etmeyip birkac ay dahamı beklesem bilmiyorum.rahim filmi istememesi normalmi? Yapılan test sonuclarım: TSH 2,33 REFERANS DEĞERİ 0,27-4,20. PROLAKTİN 16.3 REFERANS DEĞERİ 4,8-23,3. AMH 1 REFERANS DEĞERİ 0,08 ng/ ml aşırı azalmış over rezervi. 0.08-0.16 ng/mL azalmış over rezervi. 0.16-1.5 ng/mL azalmış fertilite duzeyi. 1.5-5.0 ng/mL Optimal fertilite duzeyi. 5 ng/mL yuksek duzey ( PKOS ŞUPHESİ). gercekten sınırdamıyım lutfen yardım edin.benimde bir bebişim olsun istiyorum eğer Allah nasip ederse tabiki.kafam cok karıştı.