kızlar selam konuya geciyorum direkt. eltim hamile olduğunu soylediğinde ben 1 haftalık hamileymişim (tabii haberim yoktu kimin olur ki zaten) neyse ben de bazı belirtiler sonucu hamile olduğumu oğrendim ve eşime soyledim ama hemen kimseye deme dedim ben anneme soyledim sadece (ilk hamilelik olduğu icin soyledim yani bilgi amaclı annem yani) eşimde dayanamamış pzt gunu annesine demiş salı gunu eltimin bebeği duştu .en berbat zamanlama neyse ben ona bi şeyler hazırladım yolladım sonra beni aradı sen de hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi . doktora gittin mi ,beta hcg kac gibi sorular sordu. tuhafıma gitti soyledim beta mı benim ki daha yuksekti falan dedi

Normalde yan yana gelsek hic bahsetmem hamileliğimden. empati yaparım gecen kv gittik hic oturmadım beraber iş yaptık .ağır kaldırmam gerekti veya bi yere uzanmam gerekti hic demedim sen yapar mısın ben hamileyim diye. o da hic sen dur ben yapıyım demedi. beklememde zaten huyunu bildiğim icin. telefondan cok ilgili sadece ..o da aramadı olmasın.