Merhaba değerli hemcinslerim hepinize mutlu, huzurlu, şans dolu bir yıl diliyorum.

Size bir konudan bahsetmek ve akıl almak istiyorum. Konu şu, 8 aydır bir erkek arkadaşım var farklı illerde yaşıyoruz ve cok sık goruşemiyoruz. Yanına bir kez gittim 2 ay once fakat o aldığı eğitimden dolayı fırsat bulamadığını ve maddi olarak iyi olmadığını soyluyor. Olabilir ne diyeyim cok uzatmiyorum buraya kadar her şey normal Whatsappta surekli cevrim ici kimle konuşuyorsun diyorum arkadaşlarla, gruplarla vs vs surekli bir grup ne konuşur? Daha once aldatıldıgim icin psikolojim alt ust surekli bir başkası mı var diye duşunmeden edemiyorum. iletişimimiz de bir sorun da yok gayet iyi sıcak aşkım demeden konuşmaz ama icim icimi kemiriyor... Dun gece de arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapmışlar tesadufen akadasinin hikayesine denk geldim kim kim var dediğimde saydığı isimlere ek olarak iki kız daha var onların grubundan olmayan. Bir yanım git kızlara mesaj at sor diyor diğer yanım kendi değerini duşurme... Sizce ne yapmalıyım

Edit: Dun sabah normal konuştuk seni ozledim gelicem az kaldı sevgilim dedi ama surekli cevrimici. Biz neden boyle olduk dedim uzak kaldık ondan galiba dedi duzelir miyiz sence dedim sanmıyorum dedi telefonda konuştuk "Uzak ilişki olur sandım yapamadım cok cabaladım ama olmadı dedi" bitirdik.

Ama icime sinmeyen birşey vardı şiddetle başka biri yok diyordu. O kızlara mesaj attım ve yıkıldım benim sevdiğim evlenmeyi duşunduğum adam iki aydır beni o kızla aldatiyormus grup filan yokmuş o kızla konuşuyormuş gece gunduz. Kıza da seninle ciddiyim iki yıldır hayatımda biri yok demiş. Hala inanamıyor

Yılbaşı gecesini kızla birlikte gecirmiş kız yanındayken bana mutlu yıllar aşkım seni cok seviyorum diye mesaj atmış. Hasta orda kimsesi yok diye istanbullardan gonderdiğim su ısıtıcı ile kıza kahve yapmış. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum aklımı kacıracagim gibi... Her yerden engelledim o kız da engellemis ama icim sogumuyor. Onu Allah'a havale ediyor
umum