Merhaba hanımlar. Cok gerginim cok şu an kızım hasta uyuyor yanımda oğlumda diğer yanımda uyuyor ben de sinirden oluyorum resmen. Dun geceden şu ana kadar neler oldu kısaca anlatmak istiyorum size.
Kızım saat 9 gibi uyudu herhangi bir şeyi yok saat 12 gibi oğlumu emzirirken uyandı bağıra cağıra ağlıyor karnım ağrıyor, kusucam die bağırıyor ben oturma odasından koşa koşa cocuk kucağımda odaya gittim eşim olacak insanda kapıda durmuş bakıyor cocuğa hic bir şey yapmadan, cocuğu kaldırıp lavaboya goturmek gibi herhangi bir girişimi yok kız yatakta kıvarnıyor resmen neyse nie seyrediyorsunuz oğlanı uzattım tut die tutmuyom ne yapıcan dedi dondu yatak odasına gitti kızımın elinden tutup lavaboya goturdum o kusarken oğlumu yatağa bıraktım ister bak ister bakma dedim dondum kızımın yanına gittim neyse sakinleşti biraz oturma odasına getirdim yatırdım uzerini orttum sırtını karnını sıvazlamaya başladım beyfendi oğlanı getirip yanımıza bırakıp yatmaya gitti neyse ya sabr dedim oğlanın eline oyuncak verdim kızıma birkac lokma birşeyler yedirip ilac icirdim uyudu oğlanı da uyuttum bende yanında uyudum gece saat 4 gibi gene uyandı ateşi karın ağrısı burun akıntısı kusması var yani korona olma olasılığı yuksek yine kustu ateşini duşurmek icin yine ilac icirdim o sırada oğlan uyandı onu emzirmek icin odasına gittim kızım ağlamaya başladı kendi kendime dedim şimdi kalkıp bakar zaten kalkmadı kapısına vurdum kalktı kızla ilgilen cocuğu emziriyprum ben dedim kızın yanına gitti bir dakika durmadan tuttu elinden yanıma getirdi annen burda yanında otur dio oğlanı uyuttum gittim beyfendiyi cağırdım tekrar kalk acile gidelim korona olmuş olabilir ilac verirler dedim ne koronası sacmalama ilac ver uyur buyutme dedi cok sinirlendim ağzıma geleni saydım senden yardım bekleyenden kabahat ben gorururum dedim ama kızım da kendini yerlere atıyor gitmem die cok korkuyor hastaneden zaten ateşi var havale filan gecirir die korkuyorum da bir yandan bunun bağrışmalarına oğlanda uyandı oğlanı aldım beyzadenin yatağına bıraktım bak cocuğa dedim gitmedik daha doğrusu gidemedik ateşi duşmuştu uyukluyordu zaten yatırdım uyudu. Sabah giderim artık die bende uyudum sabah 8.30 gibi uyandı yine bağır cağır kusucam die cıkardı yatağına yatırdım sen uzan ben sana kahvaltı hazırlıycam dedim kahvaltı hazırlarken beyfendi de uyandı oturdu kahvaltı yapmaya başladı ben hala geceden sinirliyim zaten oğlan ağlamaya başladı patates kızartıyorum dedim ki cocuğa bak ağlıyor, bakmadı beyfendi işine bak, konuşma dio bana elimde tabak vardı gozum dondu elimdeki tabağı kafasına fırlatmamak icin zor tuttum kendimi ama tezgaha fırlattım tabağı kırıldı tabi dondum oğlanı aldım kucağımda bebekle kızımın kahvaltısını hazırladım yatağına goturdum yediriyorum geldi beyfendi kıza canım nasılsın iyi misin neren ağrıyo dio sanki sabaha kadar cocuklar umrumda olmayan de değilmiş gibi dişimi sıktım sustum ya sabr dedim arabanın anahtarını bırak hastaneye gidicem dedim bırakmadı tabi bir suru mesaj attım ilgisizliği sevgisizliği icin bana attığı mesaj şu keşke seni mutlu edecek biriyle evlenseydin 5 yıllık evliyiz. Cok şukur şimdi iyi kızım ateşi duştu karın ağrısı gecti ilacların etkisi gecince de boyle kalır inşallah
Doktora gittik burda yazmamışım aşağıda yorumlarda var ama gorulmuyor; eşime polisi ambulansı arayacağımı soyleyince gitmeye razı oldu ama kızım kendini parcaladı hastaneden cok korkuyor hasta olunca bende zorlamadım sakinleşince gideriz dedim artık bir sure sonra aradım gittik tabi yol boyunca yine kavgamız devam etti test yaptılar ultrason cektiler ultrason temiz test sonucunu hala bekliyoruz ama kızımın durumu şu an iyi cok şukur ateş hala var ama kusma ağrılar yok