1. https://www.google.com/accounts/recovery adresinden şifrenizi sıfırlayın. "Şifremi bilmiyorum"u secip uygun alanları doldurarak bir bilgi testini tamamlayabilirsiniz.

2. Bu işlem işe yaramazsa lutfen şu bilgilerle bu e-postayı yanıtlayın: - Etkilenen Google hesabının e-posta adresi. - Hesabın kullanıcısına ulaşabileceğimiz, calışan bir iletişim e-posta adresi. Ayrıntılı şekilde yanıt vermeniz, hesabınıza yalnızca sizin erişmenizi sağlamanıza yardımcı olur.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onceki gonderdiğimiz postada da bulunan "Oturum acma ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz?" adresine girip "Şifremi bilmiyorum" seceneğinin altına mail adresinizi yazarsanız şifreniz adrese gonderilecektir. Umarım bu bilgilendirme ile hesabınıza ulaşabileceksiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gonderdigimiz adimlar Gmail degil YouTube hesabiniza giris yapabilmeniz icin gerekli adimlar. Bunlari yapmayi denemenizi oneriyoruz.
Sorunu detaylı olarak defalarca anlatmama rağmen verdikleri cevaplar bunlarla sınırlı kaldı.

Gmail ile YouTube ayrı şeyler mi ki farklı giriş yontemleri olsun?

Bu sorunu yaşayıp cozen birileri var ise yardım etsin lutfen.