Merhaba kızlar biz eşimle 10-11 yıldır beraberiz bunun 6 senesi evlik ben eşimle tanıştığımda bakire değildim ve biz bununla ilgili cok kavgalar ettik eşim bu durumu kabullenmekte zorluk yaşıyor(onu yadırgamıyorum Turkiye gerceğinde herhalde sorun yapmayacak az erkek vardır)ama sevgimiz ağır bastı evlendik evlendikten sonra bu durumla ilgili en fazla 2-3 defa sorun yaşamışızdır gecen sene bebek duşunmeye karar verdik ama duşukle sonuclandı ardından smear testi yaptırdım ve HPV16 pozitif cıktı Neyse kolposkopi yaptılar temiz cıktı ama şimdi eşim olayı tam anlamadı ve HPV nin nasıl bulaştığını bilmiyor benim ona soylemem lazım biliyorum onun da gidip baktırması lazım tekrar bebek duşunuyoruz icim icimi yiyor ama korkumdan ağzımı acamıyorum direk beni suclayacak boşanmak da değil beni oldurebileceğinden bile korkuyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bu haltı yemeden once duşunecektin demeyin bunu ben de kendime surekli soyleyip duruyorum yapıcı yorumlara ihtiyacım var desem bile her turlu yorum gelecek şimdiden teşekkurler