bazılarınız bana kızacak ilk sorumu hatırlayanlar bılenler vardır eminim.
en son dun ki yaşadığımız konuyu anlatacağım size. bılmeyenlere kısa bır ozet geciyim boşandım ve malesef hayatımda benı parmağında oynatan birisi var ve bu kapanın icinde sıkışıp kaldım. bu adam bana yalanda soyledi iki defa yapmayağım dediği halde eski sevgilisiyle de konustu ben en sonuncuda resti cekip ayrıldım ama asla bırakmıyor. ne geliyor ne gidiyor adam kafayı yemek uzereyım . neyse dun dıyor ki herşey planladığı gibi giderse 2 yıl icinde evleniyormuşuz dedım kı sen kafayı mı yedın benım neden bundan haberım yok . benımle evlenmeyecek misin sonucta ıkımızde bırbırımızı sevıyoruz dıyor ben senın neyınım sevgilin bile değilim diyorum sevdiğim aşık olduğum kadınsın diyor . benım derdım evlilik mi sence araya ıkı guzel soz sıkıştırınca benı mı kandıracağını sanıyorsun dıyorum yalan soylemıyorum yaşanacak bunlar dıyor. insan sevdiğine bunları mı yaşatır daha 3 aylık ilişki de diyorum hepsini duzeltecekmiş ama zamanı varmış bak belli ki bir planın var ama dıkkat et elinde patlamasın dedım ne demek bu dıye sınırlendı. kusura bakma ama senıı beklemek zorunda değilim hayatımda bır var dersem ne halt etmeyı dusunuyorsun dediğimde gayet tehdıtkar bır ses tonuyla umarım oyle birşey yaşanmaz yaşanırsa gorursun diyor bana . bitti artık bıttı dedım neyse uzun uzun msjlar konusmalar bıttı bıye kapatıtk gece konuyu sabah uyanmıs vıdeodan bır foto mu almış ustunde bıseler yapmış bana atıyor. Allah aşkına bu ne bu neyın kafası kurban oluyum ben delrmek uzereyim ya yemeden icmeden kesildim o hayatına devam ediyor . ne olur biriniz bir şey desin bana