Herkese selamlar

Arkadaşlar ben yakın zamanda memur olarak atandım ve şu ana kadar gozlemlediğim kadarıyla buro da aşırı derece dedikodu hakim, benim de dedikodu, acık arama en nefret ettiğim şeylerdir. Acık sozluyum ben, arkadan konuşmayı sevmiyorum, bana zevk vermiyor. Ben gibi yeni başlayan kızlardan biriyle bir tık daha fazla muhabbetim olmuştu, fakat oda zaman ilerledikce ozel hayatıma yorum yapma gibi hadsizliğe başladı, ki ozel hayatım ile ilgili tek kelime bir şey anlatmamama rağmen. Ve kendi masasının yanındaki iş arkadaşlarımız ile ilgili bana surekli dedikodu yapıyor ve benim de katılmamı bekliyor. Daha once boyle bir izlenim almamıştım ama zaman gectikce huyu suyu bana hic uymadı.
Sorun şu ki, yuz yuze bakacağız bu arkadaşla, ve ben inanılmaz rahatsızlık duyuyorum. Size karşı o yuzu vermemenize rağmen bu tarz yorumlarda bulunan arkadaşlarla nasıl başa cıkıyorsunuz, iş yerinde sevilmek, saygınlığımı korumak insanlarla yuz goz olmamak icin nasıl tavsiyeler verirsiniz, ozellikle bu arkadaşla kusmeden nasıl sınır cizerim, tecrubelerinizden paylaşabilirseniz cok mutlu olurum.
Hepinize teşekkur ederim. Sağlıklı gunler dilerim.