sevgilim de demek istemiyorum aslında, 2 senedir celişkili git gelli bir ilişkim var. eskiden hatalar yaptığı icin guvenemiyorum kendisine,bu yuzden ilişkim biraz sakat hatalar arttıkca kendisinden soğudum. hatadan kastım; onceden başkasını aldatmıştı bana yazıyordu yuz vermiyordum, zevkine cok duşkun ben tanışmadan evvel sınırımı cizmiştim kırmızı cizgimi defalarca aşmaya calıştı,aklı fikri ergen gibi bel altına calışıyor. onceden serserinin tekiydi, beni tanimadan once dalga geciyordu alay ediyordu kucul goruyordu beni tanidiktan sonra birakmiyor bende zamanla nasil birisi olduugnu anladim. 2 kere ayrıldım kac kere soz verdi. 6 aydır goruşmedik. bir hatasını gormemiştim, fakat gecen gun tanıdığı bir kız arkadasıyla takipleşip yazışmışlar. bana inat yaptı onu da; kendi hesabımda orta okuldan beri tanıdığım bir cocuk ekli yazışmıyoruz bile 0. cok saf iyi bir cocuk ve evli yani kızı da tanıyorum.gunahimi alma ben sana bastan beri sadik kaldim dedim. uzerime geldi evli insanla ne işin olur senin dedi sil dedi hayır dedim yanlış bişey yapmıyorum ben silmicem. neyse bu takipleştiğii kızla yazışmış guya kız yazmış bana diyor ki arabalarla ilgilendiğimi bildiği icin kardeşi yeni ehliyet almis sorular sordu bende kardeşi icin beni arasın diye numaramı verdim dedi. (ınanmadım) kız evlilik yokmu falan sorular sormuş bu da konuştuğumm var demişş. bende buna bağırdım sinirlendim sanane elalemin arabasından diye ustelik konuştuğum var ne demek ya sanki yeni flortuyum.kız numaramı kayıt etmişse bu onun sorunu diyor şu an kopek gibi peşimde bana gelecekten konuşuyo surekli,sozden,duğunden, ikimiz icin ev almış resimlerini cekip gonderiyor, hayal kuruyor vs. diyor ki; hata yaptım diye evlendiğimizde de boyle olcak değilm diyorhatalarını normalleştiyor gonlunu almasını biliyorum pes etmiyorum falan diyorboyle bir insana siz ne kadar guvenirsiniz? yaptığı aldatmaya gecmiyor mu