Hanımlar merhaba
Kırk yıl duşunsem, boyle bir şeyin başıma geleceğine inanmazdım, cunku kendimden emindim, akıllıydım ya ben..
Hemen konuya geciyorum:
30 nisanda arabamı tamir ettirmek icin herhangi bir tamirhane buldum ve gittim.
Orada arabamı tamir edecek olan şahısla ayak ustu neler yapılacağına dair konuştuk. Neyse ben arabam hazır olduğunda gidip teslim aldım. Bu arada yurt dışında yaşıyorum, burada sokağa cıkma yasağı yok, ve bahsi gecen şeref yoksunu da benim gibi turk
Yolda eve doğru giderken, bir mesaj geldi:
“sizden cok etkilendim, utanarak sizinle bir kahve icmek isterim, eğer sizde uygun bulursanız”
Bende aslında icimden “ay ne hoş adam” demiştim, ama neyse deyip cıkıp gitmiştim tamirhaneden..
Vel hasıl, kahve icmeye gittik aynı akşam. Eşime dostuma anlattım, biriyle tanıştım cok iyi gecti dedim, ve gercekten cok guzel sohbet etmiştik iyi bir izlenim almıştım.
Ertesi akşam yine buluşmak istedi, ben gec oldu bugun olmaz dedim, fazla hevesli gorunmek istemedim. 3. gun yine cağırdı, tamam buluşalım dedim, saatlerce sohbet ettik, gezdik, gulduk filan...
Derken, 4. ve 5. gun, biraz huylanmaya başladım. Cunku eski eşimden boşanma sebebimi, kac kardeş olduğumuzu, ne bileyim boyle ciddi konulara hic değinmiyordu..
Mesajlarında ise, babasıyla konuştuğunu, ve bu yuzden gec cevap verdiğini soylemişti.
Kendisinin boşanmış olduğunu, ve 5 yaşında bir oğlu olduğunu anlattı benim sormamın uzerine..
Bende bu sabah bu şuphemin ustune gitmek istedim, ve Facebook sayfasındaki bin kusur arkadaşının arasında genc ve guzel bir kadının profiline tıkladım. Ve baktım ki, kadının profilindeki bebek, o şahsın profilindeki bebekle aynı. Ama adama dair hic bir bilgi, resim veya ileti yok.
Kadının resmini alıp yolladım ve dedim ki, bu senin karın değil mi? Boşanmamışsın ki sen, ne diye benle cıkıyorsun, ustelik karın guzel, sana birde evlat vermiş, utanma yokmu sende? Yazdım. İcime doğan doğrumu diye yoklamak istedim aslında..
Ne diyeceğimi bilemiyorum yazmış. Bende sadece “gerizekalı” yazdım, daha fazla muhattap olmak istemedim hemen engelledim.
Kızlar kendimi okadar kotu hissettirdi ki bu olay bana. Karısına yolladım bana attığı mesajların hepsini, benim coğu flortoz sozune karşılık vermediğimi gorsun diye, ama o hanzo, karısının profiline girip beni engellemiş. Kız gormedi yani mesajları. Ama bende bu sefer kızın kızkardeşine yolladım.
O yarın işe gittikten sonra, fake hesaptan yine yollayacağım karısına, taa ki gorene kadar. Siz ne dersiniz, iyi fikir mi? Karısı bu seferde bana hakaret ederse, hani olur ya, bazı kadınlar sırf boşanmamak icin, karşı tarafı suclar.
Dertleşmek istedim sadece, bu mubarek ayda Allah yuzume baktı, ama yinede icim icimi yiyor, cok uzuluyorum bu başıma gelenlere. Ne bileyim duzgun bir kadınım ben, boyle bir şeyin icinde işim ne yahu. Milletin namusu oyuncak mı, evli adamla kahve ictim gezdim!
Allahım boylelerini Kahhar isminle kahret yarabbim.