Oncelikle herkese merhabalar gununuzun guzel gecmesi dileğiyle ben 7 aydır evliyim calışıyorum evime gerektiği kadar temiz tutmaya calışıyorum kaynanam bize geldiği zamanlarda hep evimi inceler her yere bakma gereği duyar gecen hafta sonu geldiğinde mutfakta bişeyler hazırlarken cekmece iclerne ve dolap iclerine baktığını fark ettim 2 gun once ise bana beni yanlış anlama ama bir gun sana geliyim evini temizliyelim dolapların ici dağılmış tozlanmış dedi belki bunu yanlış anlamayanlar olur ama ben elimden geldiğince her yeri temizlemeye calışıyorum ve bana gore temizdir de sadece o gun mutfak cekmecem dağınıktı bu bence normal bişey benim aklıma gelen benim yaptığım duzeni ve temizliği beğenmeyip kendi eviymiş gibi temizlemek istemesi ve tabiki bu isteğini kabul etmedim asla etmemde ve bu mesajı da bana ozelden değil eşimin bulunduğu gruptan yazıyor sizin başınıza boyle bişey gelseydi siz nasıl tepki verirdiniz?
İkinci sorunumda eşim ile ilgili biz bazen kaynanamda Kalmaya gideriz hafta sonu cumartesi orda kalırız pazar kahvaltıya benim aileme geceriz evlendiğimden ber ailemde kalmadım bunun konusunu acınca kavga bile etmişliğim var ama artık icime oyle bir kapandığımı hissediyorum kavga edemiyorum her kavgamızda kendimi haksız goruyorum fikrimi sunarsam ona sacma gelceğini duşunuyorum ailemde kalmak istiyorum sizin başınıza boyle bişey geldimi ve nasıl bir konuşma sergilediniz veya sergilersiniz simdiden cok teşekkur ederim