yumurta donasyonu
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- yumurta donasyonu
-
24-09-2022, 03:27:24Merhaba arkadaşlar uzun uğraslar sonunda siteye uye olabildim.biliyorum benim gibi umudunu kaybetmemiş ve hala anne olmak icin cabalayan bircok bayan var.benim hikayemde bir duşukle başladı ve doktorum eşime sperm analizi onerdi test sonucunda eşimin spermlerinde % 96 bozulma tespıt edildi doktorlar bunu gorunce eşimi tedavi etmektense bizi tup bebeğe yonlendirdiler ve neticede acı ve uzuntulerle dolu 4 basarısız denememiz oldu.oysa eşimde varikosel varmış ve bunu bize soylemediler .kendi cabamızla sans eseri eşimin rahatsızlığının ne olduğunu oğrendik ve eşim ameliyat oldu % 40 duzelme elde edildi .yine mucadeleye basladık ve 5.kez tup bebek denedik 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi fakat boşa gecirilen onca zamanda benim yaşım ilerlediği icin bu seferde yumurtalarımın yaşlılığı nedeniyle başarısız olduk.ne acı bir gercektirki eşimi tedavi edene kadar benimle ilgili hertur tur test yapılıp ve hepside temiz cıkmış olmasına ragmen kaybedilen zamanda benim yaşım ilerlediği icin doktorlar artık yumurta donasyonunu duşunmemiz gerektiğini soylediler.bunu yaşamak insana tarifi mumkun olmayan acılar veriyor.aradan birbucuk yıl gecti ve ben artık bu işe sıcak bakmaya başladım,neticede benim karnımda buyuyecek ve onu dunyaya ben getiricem.yumurta donasyonu yaptıran arkadaslar varsa deneyimlerini benimle paylaşabilirlerse cok sevinirim.herkese hayallerine kavuşabilmeleri dileğimle