herkese meraba kızlar
ben aslında bu foruma uzun zamandır uyeyim. ama beni dışardan tanıyanlar anlamasın diye farklı isimle konu acıyorum lutfen mazur gorun. cunku bu derdimi kimseye anlatmadım. icimde tuta tuta patlamak uzereyim artık. burdaki herkese cok guveniyorum ve beni ancak sizlerin anlayabiliceğini duşunuyorum.lutfen yardım edin kızlar. bana akıl verin.
nişanlımla 1 yıldır birlikteyiz.tanıştık hemen evlilik lafları başladı.ilk once ciddiye almamıştım cunku erkekler pek meraklıdır evlilik lafıyla kız tavlamaya.bunu da sakın unutmayın. neyse baktım niyeti gercekten ciddi.tanışalı 2 ay olmuş hemen butun ailesi ile tanıştırdı.neyse sonucta gel zaman git zaman biz tanıştıktan 6 ay sonra nişanlandık.
en başından beri surekli kavgalarımız oluyordu buna rağmen nişanlandık.kavgalarımız da bana gore hep sudan sebepler.bana aşırı duşkundur.surekli arar sorar nerdeyim napıyorum kendisi napıyor surekli bilgi verir.ben de ondan hic şuphelenmem kıskanmam.zaten hic kız arkadaşı yoktur. erkek arkadaşı bile azdır. bu arada kızlar biz ayrı şehirlerdeyiz pek sık goruşemiyoruz onu da beliteyim.bu yuzden telefon trafğimiz oluyor hep. benden surekli ona guzel şeyler soylememi ister, hatta beni bazen boğacak derecede ustume duşer.benim hic kıskanclık ve uste duşme huyum yoktur sevmem oyle şeyleri.başka kızlar gibi dakika başı arayıp nerdesin napıyorsun diye sormam maillerini telefonunu asla karıştırmak aklıma bile gelmez.neyse nişanlım benden surekli guzel sozler ister hale gelince ben de o zaman sen de soyle bana şoyle uzun uzun duygularını anlat diye soylemeye başladım.ama asla o beklediğim mesaj, mail her neyse gelmedi kızlar.hep bir bahanesi vardı.işte işler yoğun,senin soylemene gerek yok ben yazarım,ben senden bişey istediğimde bana hemen karşı bi istekle gelme once benim istediğimi yapmayı oğren vs vs vs. bende hep sustum. ama o guzel sozler hicbi zaman yazılmadı soylenmedi.hakkını yemiyim şimdi tabi ki guzel şeyler soyluyor ama kastettiğim onun benden istediği gibi şoyle uzuuun uzun romantik bir şekilde beni neden sevdiğini nasıl sevdiğni gelecekte neler duşunduğunu anlatmasını istedim.ama yapmadı.
neyse sonucta nişanlımdan hicbi zaman şuphelenmedim kızlar.
taa kiiiii bir copcatan sitesine uye olduğunu oğrenene kadar

ben o siteye uye değlim tesadufen buldum ve gorduğumde şoka uğradım.
kızlar bana vaktim yok işim cok yazamıyorum edemiyorum deyip iki satır guzel şeyleri sakınan adam oraya kız tavlamak icin maaşallah butun edebiyat yeteneğini dokturmuş de dokturmuş.kendisini uzun uzuuuuun anlatmış hep gulucuklerle simaylilerle filan.25-35 yaş arası kızlar ve uzun sureli ilişki arıyorum diye de yazmış ve tabii ki kendini "bekar" olarak gostermiş!!!!!!!
kızlar goruğumden beri her gun ağlıyorum,ona belli etmemek icin kendimi sıkmaktan hasta oldum.oğrendiğimde hemen yuzune vurmak istedim ama kendimi tuttum.
cunku yakında yanıma geliyor ve yanıma geldiğinde en zayıf anında en mutlu olduğmuzu duşunduğu anda cıkarıp yuzune vurucam.ve o an yuzğu cıkarıp eline vericem. o gunden beri her gun kontrol ediyorum geceleri surekli o sitede online gorunuyor. gunde 2-3 kere girip cıkıyor.
ben de klendime sahte bir profil oluşturduım ve ona tanışamk amaclı bir mesaj attım. ama gorduğu halde cevap vermedi.benim olduğumu anlamış olabilir mi diye duşundum ama asla boyle bir şey tahmin etmez.cunku hicbir şekilde belli olmuyor ve ben de ona bu siteyi gorduğumu hic belli etmedim.
bu olaydan sonra aklıma bir suru şey gelmeye başladı.bana şyurdayım burdayım dediği gunlerde belki de ordan tanıştığı kızlarla buluşuyordu.asla guvenemem ona bir daha.
şu anda, bu yuzğu taşımaktan, ona mecburen seni seviyorum demekten iğreniyorum.
resmine baktığımda kusmak istiyorum.bana yalan soyluyor beni kandırıyor.ben tanıştığımız gunden beri hic kimseye yan gozle bakmadım, benimle ilgilenenlere asla cevap vermedim.ben guzel bir kızım cevremde cok beğenilirim ve surekli tanışmak isteyen birileri olur.hicbirine en ufak bir şekilde cevap bile vermedim.gozum ondan başkasını asla gormedi.ama onun yaptığına bakın.nefret ediyorum ondan.
sizce planım doğru mu kızlar yoksa bir an once telefonda da olsa yuzune mi vurmalıyım? kendimi tutuyorum cunku yuzune vurduğumda yuzunun aldığı şekli gormek istiyorum.