Bugun eşimle aramda bir konuşma gercekleşecek ve sonucunda boşanıp boşanmicamızı anlayacağız, en azın kendi tarafımdan bu boyle. Ozetle, eşimin benimle, evle veya cocuk olsaydı cocukla ilgisiz olması gibi bir sorunum yok. Aramızda normal şartlarda iyi. Ama bunlar ben uysal olduğum surece var, cunku bir birimizden tarif edemeyeceğim şekilde farklıyız. 1 yıllık evliyim, sevgililik donemim olmadı, gorucu usulu gibi oldu ama sevdik birbirimizi. Ama artık cok zorlanıyorum, cunku onun hayatını yaşıyorum, ayak uydurmaya calışıyorum, onun istediği şeyleri yapıp sevmediklerini yapmıyoruz. Mesela butun gun evdeyiz, hic daha beraber kahvaltıya cıkmadık. Bir kac kere konusu gecti hep vaz gecti, sen heveslendin diye gaza geldim diyor en kucuk ornek. Ben bunları yaptığımdan artık ilgi duymuyorum, sen arkadaşlarınla plan yap boyle şeyleri onlarla yap, onlarla gezmeye git diyor. Ona anlatmak istediğim şey, gezmeye, yemeğe vs gibi aktiviteleri beraber kaliteli zaman gecirelim diye yapmak istiyorum. Sirf gezmeye gitmek icin değil, evlenmeden once zaten her hafta sonu birşey yapıyordum arkadaşlarımla veya başka bir ulkeye tatil icin gitmişliğim var. Bunları hala arkadaşımla yapacaksam, bağımsız biri olup cıkacağım bunu kesin hissediyorum, soğuyacağım eşimden. Evlilik sorumluluk almak evet, şuan buyuk sorumluluk altında değiliz fakat olsak ne fark eder, evlilik beraber ikimizinde mutlu olacağı şeyleri bulmak yapmak değil mi? Ama hep kendimi taviz veren tarafta hissediyorum, onun sevipte benim sevmediğim ama mutlu olsun diye yaptığım dahada yapacağım şeyler var ben acık goruşlu biriyim. Ama aynı hassasiyetin onun icin gecerli olduğunu duşunmuyorum. Eşime bunları anlatıp konuşacağım ama onu tanıdığım icin buyuk ihtimalle cok birşey değişmeyecek hatta bana benimle empati kuramadığını gosteren cumleler soyleyecek ve ben bundan sonra beni anlaması, kendimi anlatmak icin cok yorgun olacağım.

Siz ne duşunuyorsunuz, boyle sorunlarınız var mı? Abartıyor muyum? Eşimle konuşurken haklıysam eğer hic olmazsa kendi cinsimden kişilerden destek almış olurum.