cok utanarak yazıyorum bu yazıyı ama artık sabredemiyorum kimselere soyleyemiyorum akıl danışamıyorum ama artık ekstra zoruma gitmeye başladı kız kardeşim , 39 yaşında 10-11 yaşlarında kızı olan bir adam musvettesiyle ne kadar doğru bilemiyorum ama 8 aylık bir ilişkisi var ben bu olayı arkadaşıyla kavga etmeleri sonucu oğreniyorum tabi her ne kadar yanlış bir ilişkisi olsada yakın arkadaşının onu acıtmak icin olayları bana anlatması onun icin cok buyuk tramva olur diye cok ta ustune gitmedim hatta hic bilmiyormuş gibi yaptım aşırı zor yurek yakan bir durum olsada acıkcası kız kardeşimi bildim bileli iki karakterli bir insandı yani şunu demek istiyorum tabiki herkesin aile ici gosterdiği izlenimle dışarıdakş tavır konuşmaları kucuk ya da buyuk farklıdır ama bizimki evde ultra sakin sesini yukseltmeyen bu tarz hoş olmayan durumlara cok ters bakan ( oyle zannettiğimiz ) evde sadece yemek yerken ve kahve icerken gorduğumuz onun dışında odasından asla cıkmayan gece 3 lere 4 lere kadar uyumayan gece yarısı durduk yere ayna karşısına gecip makyaj yapan yaptığı gibi belkide fotoğraf bile cekmeden silen ( anlamsız bir şekilde ) tek başına yemek yerken telefonuyla kendisini videoya ceken ( buda bana tuhaf geliyordu ama asla bir şey demiyodum ) akşamları odasına kapanıp roman havası acıp ayna karşısında sabahlara kadar oynayan aşırı mutlu ve hayatından memnun gozuken (

ağlanacak haliME guluyorum) bir kızdı . babamla asla bi muhsbbetleri yoktur yani arkadaş arası merhaba merhabanın aile versiyonu diyelim babamın yapısı sebebiyle - annemde biraz yargılamaya fazla musait olduğu icin onunlada sadece sıradan konuları konuşurdu anne kız gibi dertleşmezdi yani ... ama dışarıda beraber carşıya cıktığımızda bile yuruyuşunden tutun verdiği enerjiye kadar bambaşka bir kız arkadaşlarının anlattığına gore ultra derecede makara , sohbeti saran , kolayca uyum sağlayabilen , herkesi gulduren bir kızmış eylul aylarının başında normalde uykumdan uyanıpta asla su ictiğimi bilmem Allahın işi mutfağa gittiğimde balkonda hafiften bir ağlama sesi bi baktıysam yastığı yuzune yaslamıl hungur hungur ağlıyor sigarasınıda kulluğe koymuş kullukteki kuller sahra colu gibi olmuş telefonuda balkon koşesinde sabit ve acık kendisini cekiyor yine ( yazarken kardeşime ne yaptıkta kendisine bu kadar haksızlık ediyor diye ağlıyorum gercekten yureğim almıyor artık kendisini ağlarken neden videoya ceker onuda anlayamıyorum) ne olduğunu sorduğumda bana 8 aydır evli adam (!) ile ilişkisi olduğunu ve onu cok sevdiğini eper bir gun ayrılırlarsa hayatının mahvolacağını cok afedersiniz şuan neden onun yanımda değil karısının yanında olduğunu...her şeyi anlattı hic beklemiyordum hayatımın şokunu yaşadım artık ne derece dolduysa ( aah ah utanc verici ) bende o an cok kotu durumda olduğu icin kızıp edemedim daha sakinleştirmeye calıştım anlattığı icin teşekkur ettim belki bi nebze iyi gelir diye , odasına bıraktığımda o adamdan vazgecirmek icin elimden geleni yapacağımı soylememler delirmiş gibi elindeki telefonu bile duşurerek hani ani bir sesle korkar kafanızı iki eliniz arasına alırsınız ve bi an titre sıcrarsınız ya aynısı yaptı ekstra olarak korkutucu bir şekilde hayır hayır dedi sesini bile istemsizce yukselterek ki normalde biz severek evlendik diyenlere bile aşk ne ya diyip dalga gecen abimle kavga eden yengemin ağlamasına kim olursa olsun bi erkek icin ağlamazsın diye kahkaha atarak gulen bi insan

kahroldum kahroldum unutamıyorum kardeşimin o hallerini gercekten o anını gordukten sonra karışmamı istemiyorsa karışmayacağımı ama cok yanlış bir yolda olup daha fazla uzuleceğini belirtip ayrıldım odasından balkondan ki normalde inanılmaz derecede duygusuz , aklı başında gozuken , bebekliğinden beri ağladığını gormediğim bi insandı . neden boyle bir ilişkisi var bekarlar cuvala mı girdi yanş anlam veremiyorum nasıl davranmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor ne olur soyleyin arkadaşı adamın karısına kadar fotoğrafları gosterdi şahane bir kadın saflık guzellik akıyor o erkek olucak şahsiyet kadının tırnağı bile edemezken neye guvenerek kadına bunları yaşatıyor orasınıda anlamış değilim ( kadının haberş yok bildiğim kadarıyla ) hani diyorum cok ultra zenginde parasından mı istiyor varlıklıymıs sanayiciymiş , ama ailem ne abimden ne benden nede kardeşimden parayı asla esirgemeyen yerinde isteklerimizin hepsini alan bugun alamadığını yarın eve getiren mukemmel bir aile yani kardeşimin parayı dışarıda araması icin hic bir sebep yok . neden boyle yapıyor neden boyle bir ilişki icinde nedeeen anlam veremiyorum lutfen yardım edin nasıl ayırabilirim bunları neden boyle yapıyor bu kız
( multimilyoner bile olsa ilişkinin devamını doğrulaştırmas belitmeyi unutmuşum )