Herkese merhaba. Estetik cerrah sayfalarından, alışveriş sitelerinden, makyaj malzemeleri nasıl kullanılır videolarından zar zor cıkıp bir kendime ne yapıyorsun diyebildim gunler sonra.
Aşırı şişman, surekli onunden yemek alınan, daha ilkokulda seni kimse almayacak boyle giderse denen bir evde resmen yemeğe sarılarak buyudum surekli dalga gecildi, hala daha bir iki arkadaşım vardır hala yeni tanıştığım insanlarla cok rahat iletişim kuramam. Sonra biraz spor ve rejimle kendime geldim toparladım. Bu sırada yeni bir işe başladım ve hayatımın icine eden adamla tanıştım. İlk başlarda her şey olması gerekn gibi geliyordu ama sonraları başladı milletin sacını başını kıyaslamaya. Ben zaten kendimi hep eksik hissettim bu konuda sesimi cıkaramadım hic. Surekli yuz yuze baktığımız kızları ovdukce ovdu sen kendine kadın mı diyorsun diye. Ben ac kaldım 36 bedene kadar duştum bu sefer de yuzun kurbağaya benzedi senin, aşırı zayıfladın hastasın diye dalga gecmeye başladı. Zayıflayıp biraz ozguvenim yerine gelince millet icin mi zayıfladın sen adamlara da bakarsın diye ruh hastası bir kıskanclık başladı. Arkadaşlarıyla tanıştırmadı 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyerek. Kavga ettik ortamdaki kızları ovdu, onlar nasıl konuşuyor sen konuşamıyorsun fıstık gibiler sen haline bak, işte millet overdi o bana kıyafetlerine bak bilmem neler gibi giyiniyorsun derdi. Birlikte olduk ve ilk birlikteliğimdi cekingendim biraz, eski sevgilisini ornek vererek off her şeyi ben yapıyorum kadın dediğin kıvrak olur dedi, vucudumda dalga gecmediği tek bir nokta yok sanırım. İnanılmaz kotu hissediyorum o zamanları hatırladıkca. Eski sevgilimi ozledim off ben o zaman seviyormuşum sana saygı duymuyorum dedi acık acık zaman gecirmiş. Aylardır ayrıyız ama ben bazı şeyleri aşıp devam edemiyorum. Burnumu yaptırdım zayıfladım ama benim sorunum dış gorunuşum değil farkındayım. Hala surekli kıyafet alıyorum, onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gibi dert ediyorum her şeyi. Biriyle tanışırsam o da beğenmez diye duşunuyorum, zaten konuşamıyorum diye oysa o haric birinden duymadım rahat olduğum ortamda hic susmam. Evlensem vucudum kotu diyorum o beğenmedi diye.
İşin kotu tarafı her gun karşı karşıyayım ve ovup durduğu kadınların icine duşuyor aşırı mutlu, hic olmadığı kadar rahat gozumun onunde ve ben kendimi kotu yetersiz hissediyorum. Ne yaptığının farkındayım ama cozum bulamıyorum kendime.