Dunden beri aklıma gelip gelip sinirim aşırı bozuluyor. Dun cocuklarımı parka goturdum hava pek soğuk değildi.Park ta her zamankinden biraz kalabalıktı.Bankta tek başına oturmuş cocukları izleyen pis bakışlı, ozellikle 12 13 yaşında kızlara kilitlenmiş bi adam vardı. Dikkat ettim yanına gelen giden cocuk var mı hani kendi cocuğunu filan mı bekliyor diye. Uzun sure olmadı yani cocuğu yoktu orda emin oldum. Ondan sonra ellerimi belime koyup ikidebir adama doğru rahatsız edici şekilde sert bakmaya başladım ki kalksın gitsin. Polisi aramak cok gecti icimden ama abartıyor muyum dedim. Adam oylece ozellikle buyuk cocuklara baktı gitti buyuk ihtimalle benim bakmamdan rahatsız oldu. Bir daha oraya gidince adamı gorursem konuşmayı duşunuyorum hayırdır sizin burda cocuğunuz yok niye bakıyorsunuz cocuklara diye sertce konuşmak kovmak istiyorum, ben de yalnız yaşıyorum şu an haftada bir geliyor eşim bi yandan peşime takılır korkusu geliyor aklıma bi yandan da adama bişeyler demedim diye kendi kendimi yiyorum. Siz olsanız bi daha aynı durumu yaşasanız ne yaparsınız?