arkadaşlar konuyu kısa tutarak bir şey sormak istiyorum bir adam var flortleştiğimiz adamı şoyle tanımlayabilirim kendi işi var ve gercekten saygın bir iş sahibi maddi durumu fazlasıyla yerinde ve bulunduğu ilde yaşayanların %60 ı bu adamı tanıyor mesleki bir saygınlığı var aile olarak da oyleler.
gecen gun arkadaşımın banka hesaplarına girildi ve farklı farklı insanlara hesaptan para gonderildi kendisi de kartlarını kapatıp şikayetci oldu bir iki gun sonra sanırım dışarıda bir işi vardı aynı zamanda telefonda konuşuyoduk yani eminim nerede olduğunu fotoyla falan gordum fotoğraflaşıyorduk gun icinde ve acil br şekilde birine para gonmdermesi gerektiğini soyleyerek sen gonderir misin 5 ten once gondermem gerek ben hemen iş yerine gecince sana atayım yakında atm yok dedi bende belli bir meblağ gonderdim ve defalarca kendisi bir kac saate iş yerine geceyim gondereceğim dedi teşekkur etti bende artık boş mu bulundum nolduysa sacmalama canım boyle şeylerin aramızda lafı olmaz dedim ama ben bu sacmalamayı surekli teşekkur ettiği icin dedim ama tek ses kaydını boyle atınca sanki paraya demişim gibi oldu ve acıkcası biraz soğudum acaba beni kullandı mı duşuncesi aklıma geliyor bu konuyu anneme soyleyince de annemde oyle bir adam bu kadarcık meblağ icin kendini duşurmez ya unuttu ya da sen sacmalama lafı olmaz aramızda diyince o da gercekten hani lafı olmaz ya bir şey olsa bende ona gonderirim gibi duşundu diyo bir erkeğin daha flort aşamasında bu hareketit beni rahatsız etse de hem adamdan hoşlandım hem de bu hesapları konusu bu para mevzunun hemen arkasına ciddi şekilde bir hastalık gecirdi hala onunla uğraşıyor hepsini bir araya getirince bende acaba gercekten unuttu ya da o para onun icin zaten lafı yapılcak bir para değil daha sonra hesaplaşır mı diye duşunuyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum siz dışardan bakınca ne goruyorsunuz?