Merhaba, kaynanam ne yapmaya calışıyor anlamıyorum...
Evliliğimin ilk aylarında her gun beni cağırırdı giderdim hatta eşimle onda kalırdık artık yorulunca ve kendime vakit ayırmak isteyince haftada 2-3 kere gitmeye başladım. En son onda kaldığımda bana birşey demedi gayet gulduk eğlendik eşimde gececiydi sabah isten geldi kahvaltı yaparken eşimin yanında " bize ne gelip gidiyorsun yabancı mıyız noldu bize boyle" dedi şok oldum ben geceden beri onunla beraberdim birşey demedim eşim gelince soylenmeye başladı eşimde tip tip bana baktı neyse birşey demedim ama sinirlendim bu sefer hic gitmedim surekli beni arıyodu niye gelmiyorsun ne zaman gelmeyi duşunuyorsun falan filan arada bir gidip geliyordum daha sonra teyzem nenem ve annem bende kaldılar onu da cağırdım gayet guzel gecti sabah oldu gittiler kayınvalidem kaldı o akşamda anneme gitmek istiyordum teyzem uzakta oturuyor son gunde annemde kalacaktı ben eşim kaynanam oturduk bana " bugun anneni gordun yeter teyzeni de gordun bugun bana geliyosun ben p kadar diyorum" dedi inatlaştık bu sefer gitmedim ona hamile olduğum zaman da surekli beni darlıypdu gel gel diye gidince mum gibi oturuyorduk boşuna cağırıyor yani evde tekte değil cozemedim bi gun eşimle beni cağırdı bana dedi ki " ben annene darıldım en azından bana diyebilirdi ki abla sultan bizde kalabilir mi" bende dedim ki " benim kocam yaşadığı surece kimseden ne izin alırım ne de aldırtırım dedim ağladım hamileyken 2 kere sinir krizi gecirdim beni delirtmeye calıştı benimle cocuklaştı gercekten anlamıyorum en son da bana dedi ki cocuğa bakamazsan ben bakar buyuturum dedi herkesin icinde 22 yaşındayım evet kucuğum ama anne olamaz mıyım ben cok ağladım gunlerce hemde eşim gittiği zamanlar cunku o da arkamda değildi annesini cok sever bende zaten annesine duşman olsun istemiyorum sadece annesi birşey derken anne konuyu kapat birşey deme demesini bekliyorum ama yok gunlerce ağladım şimdi stresten dolayı erken doğum riskim var hakkımı helal etmiyorum kaynanası ona neler yapmış bana anlatırdı kendisinin ondan farkı yok sizden ricam bu anlattıklarımdan ne cıkardınız bunları yapma amacı ne ben gercekten cozemedim