Arkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.

Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni gormuş(sosyal medya uzerinden) ama onlarda uzun zamandır goruşmeyen insanlar.

Cocuk benden 3 yaş buyuk, 30nda ,kendi halinde işinde gucunde biri. Sohbeti de hoş.

Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana gore daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta suruyor

Sonunda goruşelim dedi ve bir gun ayakustu kahve ictik. Gayet guzel gecti. Bir sure boyle surdu , katısın dedi gitti. Bu surecte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden soz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye cabaladı falan.

Sonra biz bir ay falan gunaşırı goruştuk. Sevgili olalım, evlenince soyle boyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Goruşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen cok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Uzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim).
Her defasında o yazdı zaten ben de değil

Neden engelledi? Rahatsızlık desem vermem bilir. Kendi gormemek icin mi? Neden benden kacsın?
Başkaları gormesin diye mi diyeceğim. Fotoğraf yorum vs bir sey yok aramızda

Yalnızca bizim goruştuğumuz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya calışmış, o eve erken gecmiş. Ki benim de o gece eve erken gectiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas buyuk ve pilates antrenoru. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Soyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 kusur beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun. İlişkileri var desem beğenileri kaldırmaya cekinir ki kadının sevgilisi vardı en son. Fotoğraflarına yorum atan değişik erkekler de var

10 gun oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya calısmadım. Ama cocuğu cok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??

Guncel: sosyal medya hesabım acıktı. Baktım hikayemi izlemiş (engellemişti şaşırdım )hatta ekran goruntusu aldım. Birkac dakıka sonra tekrar engellenmişim. Denk mi geldi hep mi yapıyor bilemedim ama tuhaf değil mi