Merhaba, buraya dun uye oldum. Sadece icimi dokmek istiyorum. Kızım 2 yaşındayken eski eşim bir de size mi bakicam diyerek bizi terk etti. Aradan bir bucuk yıl gectikten sonra bir gun online tavla'da biriyle tanistim. Sen kaybedersen ben, ben kaybedersem sen numarani vereceksin dedi. Duygusal boşluktan midir nedir hoşuma gitti. Ben 29 o 19 yasinda duyuyorum yuhlamanızı. Aklımın hic ucundan gecmediki. Zaten direk te soyledim yasimi medeni hali mi. Sohbet etmeye engel mi dedi benim acımdan değil dedim. Oyle konustuk once bir iki, bi kac gun sonra sesini duyayim bi kac gun sonra goruntulu arayayim derken o bana ben ona nasil oldu anlamadim. O zaman kendisi 140 kg bi ergen oldugu icin bulusmayida istemiyor tabi. Sonra bu kendine olan ozguvenini toplamak icin basladi spora diyete. 100 kiloya inince kendi teklif etti zaten bulusmayi o sirada universiteyede basladi. Ortamdi falandi derken kilo verdikcede yakisikli oldugunu farketti ozguveni geldi. Soyleyemiyor ama sanki istemiyor artik bende diyor deli zamanlarimi yasamak istiyorum. Iyi dedim gule gule bak keyfine. Ama diyor seninlede arkadas kalalim dedim olmaz oyle sey ben yapamam. O zaman dedi ayrilmam ben seni tamamen kaybetmeyi goze alamam. Aradan bi sene gecti beni aldattı! Ilk gun yakaladim beceriksiz ergen. Seninle zaten olmazdik dedi benim ailem seni kabul etmezdi dedi ( herhalde dul ve cocuklu olmak, fuhuş yapmakla ayni) ben ailemi senin icin karsima alamam dedi. Ben biliyorum babam benle hayatta konusmaz dedi. Iyi de dedim ayrilsaydin bitirseydin. Yapamadim dedim. O yurek henuz gelismemis galiba. Haliyle ben yine gittim. Bir ay sonra yine geldi affet yapamadim olmadi denedim baskasini sevmeyi yapamadim. E bizde boş değiliz ya affettik yine tabi. Mezun oldu askere gitti geldi. Beraber tatil yaptik ailesine askerde ceza yedim dedi. Tatilden donuyoruz elimde valiz havalaninda. Simdi dedi bizimkiler sorarlar falan ben dedi seni instagramdan cikaricam hatta engelicem ben sana yazmadan sen bana yazma. Ona da tamam. E bende herseye tamam demisim. Sonra cok iyi bi yerde ise girdi. Normalde 2 saat bi kapıyı anlatan adam bisey anlatmiyor. Is iste calisiyorum program ogreniyorum. Ya koskoca sirket o su var mi ne yedin ne yaptin. Yorgunum vaktim yok kendime ayiramadigim vakti sana ayiriyorum daha ne istiyosun falan. Ozledim desem bi ton kavga vay sen nankorsun bencilsin. ozledim dediğim icin mii? Icimden bir his dedikiii kiziimm seninki tutanacak dal ariyor seni birakmak icin. Nem'den kavga cikariyor işi inceldiği yerden kopsuna goturuyor. Sen dedim kes o ipi. Kestim yazdim bi ayrilik maili boyle kocaman. Cokta agladim. Gelen cevap: soyleyecek biseyim yok, ne diyecegimi bilemiyorum ama birborimize olan sevgimizi kaybetmeden guzelce dostca ayrilmamiz en doğrusu. Cok koydu. Kendimi idam masasinda ustunde durdugu tabureye vurulmus gibi hissettim. Engellemedim instagramdan cikarmadim. Bi yerde okumustum boyle kalbin amansiz oldurdukleri falan filan kestirip atmayin diyordu yavas yavas adim adim bitirin sindire sindire. Oyle yaptim bende. Bi beklentim de yoktu ya gonul bu istiyor yinede bi kere ailesinin karsisina ciksaydi da deseydi seviyorum ben bu kadini. Hayat bu nere goturur bilinmez ama o gune kadar tutucam elini. Belkide ailesi bahaneydi yaşını yaşamak hovardalik yapmak istiyor haliyle. Bu arada ben 34 o 24 oldu. Tum acemiliğini bende atti ustaligini baskalarina konusturuyor saglik olsun.
Icimde kocaman bi boşluk var bu tahmini ne zaman gecer? Yaptik bi erkeklik kestik ipi ama unutmusum ask acisini surunmekte istemiyorum.
Aslinda yazmaya baslarken cok duygusal detaylar vardi aklimda neden boyle oldu bilmiyorum ayarsız olduğum doğru galiba
Saglıklı kalin...