Selamlar. Hayatımda hicbir şeyin iyi gitmemesi canıma tak etti icimi kimseye dokemiyorum buraya dokeceğim. Kimseden teselli ya da tavsiye beklemiyorum amacım oylesine icimden geleni yazmak.

24 yaşındayım universite mezunuyum. 2 sene once bitirdim okulu. Amerikada iş imkanım olduğu icin işe girmedim orayı bekledim. Hala bekliyorum. hicbir sıkıntı yok ama bir turlu başvurduğum işlerden cevap alamıyorum. Arkadaşlarım patır kutur gittiler ben kaldım burda. Bu sırada zaman gecti iş aradım bulamadım gecici olarak calışacak. En sacma sapan işlerde bile bir aksilik oldu giremedim. En son bi pastane 4 yıl deneyimli tezgahtar istedi. Erasmusum vardı covidden dolayı iptal olmuştu.

Hic başarısız, sevilmeyen, uyuz, elinden iş gelmeyen bir tip olmadım. Elimden geldiğince iyi ve uretken, yardımsever olmaya calıştım. Arkadaş ortamında, mezun olmadan once calıştığım işlerde sevilirdim.

Erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor. 3 gun birlikte kalabilmek icin 1 ay para biriktiriyorum.
2 ayda bir goruyorum zaten o da calışmıyor parasızlıktan keyfini cıkaramıyoruz. Sanal aşk gibi yani bir tuhaf.

Hobi edineyim dışarda vakit gecireyim dedim bilin bakalım noldu babannem tum kış kalmak icin bize geldi. 95 yaşında aklı gidik, gencliğini bile kimse sevmez uyuzun yalancının tekidir. Babam bile oturup 2 muhabbet etmez. Zaten 2 senedir evin butun işini ustlenmem yetmiyomuş gibi bi de bu cıktı sabah oğle akşam yemeğini ver. Afedersiniz her yere sıcıyor bok ciş temizle. Ne analık etmiş ne babannelik etmiş ben torunluk ediyorum.

Arkadaşlarım evlendi gitti bu yaşta hepsinin tek derdi kaynanam eltim gorumcem. En yakınım dediğim de sevgili yaptı bizi unuttu aylardır goruşmuyor benimle, sevgilisi var artık cunku.

Yani hicbir işim yolunda gitmiyor. Ozellikle son 1 aydır kafayı yemek uzereyim. Saclarımın onu bembeyaz oldu. Para yok, kariyer yok, aşk uzakta, arkadaş yok. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar kotu hissediyorum ki. Şarkı dinleyemiyorum dizi izleyemiyorum. Yemin ederim gecen Edis konserine gittim ucretsizdi, gunlerce suratım aşık olmuş gibi dolaştım mutluluktan. 24 yaşında genc bir insanın hayatı bu olamaz ya. Yaşama amacım huzurum keyfim yok.

Neyse az da olsa aklımdan gecenleri doktum. Uyucam şimdi. Baybayy