Arkadaşlar merhaba
Biliyorum şu durumda ev sahibi olmak daha mantıklı ancak benim bazı korkularım var. Şimdi oncelikle ben İstanbul da yaşıyorum. Evlenince başka bir şehirde yaşayacağım. Erkek arkadaşım 75 bin nufuslu bir yerde yaşıyor. Gittim cok sıkıcı geldi bana avm yok, deniz yok, alternatif mağazalar, marketler yok. Burada yaşarsak ev fiyatları daha uygun olduğundan ev alınacak oyle yaşayacağız.
Bir de buraya aracla 25 dk uzaklıkta başka bir ilce var. İstanbul gibi değil arada otoban var şehir ici gibi değil. Bu ilce 160 bin nufuslu ve burada avm var,deniz var, yaşadığım yerde olan coğu şey burada var. Burada yaşarsak kirada olacağız cunku ev fiyatları yuksek.
Ev sahibi olmak mantıklı geliyor ama korkularım gosterdi kendini. Zaten başka bir şehirde yaşama stresi var bir de ufak bir ilcede nasıl yaparım diye duşunmeye başladım. Bu kucuk ilcede ailesi de yaşıyor. Butun cevresi orada ama ben herkesten uzak olacağım. Buyuk ilceden İstanbula gelmek daha kolay ama diğeri sanki beni koparacak gibi geliyor her yerden.
İstanbul ’un gurultusu, kalabalıklığı beni yordu ama doğduğumdan beri buradayım. Oraya benzer bir yerde yabancılık cekmem diye duşunuyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?