Merhaba kadınlar kulubunun guzel kadınları

Uzun zamandır hic konu acmamıstim. Ama bu konuyu konuşacak birlikte cozum arayacağım kimse yok sizlerden fikir edinmek istedim.
Benim eşimin babası zamanında baya baya alkolik birisiymis(hÂl iciyor sanırım ama cok yaşlı ve bir suru hastalığı var eskisi gibi olması imkansız). Yuzeysel olarak nasıl bı hayat yaşadıklarını biliyordum kv anlatır arada sırada eşim pek anlatmazdi. Kv ile eskilerde ufak tefek sorunlarım olmuş olsa bile cok severim o da beni sever sayar iyidir yani ve kıyamıyorum ona hic. Konuyu uzatirsam kusura bakmayın toparlayamadim. Biraz ozet geceyim.
Benim kp eşimi ve abisini annesini icip icip dovuyomus cocukluklarında. Kv kac sefer gitmek istemiş eline bıcak alıp kendimi oldururum diye hep tehdit etmiş. Eşimle abisi kucukken kemerle doverdi bizi diyolar

Şimdi benim sorunuma gelcek olursak kızlar eşim bazen zor biridir,evet evliliğimizin ilk yılları tanıma donemlerinde tartışma kavga vs oldu ama cok şukur hic saygımızı yitirmedik. Beni sever değer verir bende ona karşı oyleyim. Ama bana bunları cok nadir anlatırdi bugunde biraz derinlere indi anlattı yureğim kaldırmadı. Ben psikolojik destek almasını istiyorum. Bunların şuan ustunu ortmuş olsa da, normal hayatına devam ediyor gibi olsa da bı yerden patlak vermez mi? Hic kolay basit şeyler değil sonucta hem fiziki hem psikolojik şiddet var daha bir suru tanık olduğu şeyler var bunları ancak profesyonel bı şekilde aşabilir ama buna onu nasıl ikna edebilirim? Ve bunun haricinde ona nasıl destek olabilirim o bana bunları anlatırken nasıl yaklasmaliyim ona bilmiyorum belki size sacma gelebilir dert edindigim şey belki soramadım bilmiyorum ama yardımcı olacak bı kac fikir verirseniz cok mutlu olurum şimdiden okuyanlara cok teşekkur ederim