Merhaba hanımlar,3 yaşında bir oğlum var.Anneanne ve dedesi bizimle yaşıyor.Ben calışırken oğluma annem bakıyor,Haziran'da gidecekler cunku Eylul ayında oglumu kreşe vereceğim.

Ben oğretmenim,okulda 09.00-16.00 calışıyorum (Ekstra kursum var) oğlumu 21.00 gibi yatırıyorum. Beraber vakit gecirdiğimiz zaman 5 saat..Eve geldiğimde bir seyler yiyip oğlumla sıkıştırmalı bir sekilde oyun oynuyorum LEGO,kule, boyama,vs vs...

Mesele şu ki benim okulda oldugum saatlerde oğlum sanırım devamlı TV izliyor ya cizgi film izliyor ya da annemin kadın programlarına maruz kalıyor..Bir akşam yatarken bana"Anne biliyor musun adam karısını bıcaklamis " demişti..Annemi uyardım kadın programlarını izlemiyor gibi gorunse de bilincaltina kaydoluyor diye..Cizgi film izletiyor bu defa..Annem sıkılmasın istiyorum tamam ama o TV cocukla baş başa olsak hic acılmaz,acmam yani..

Oğlumu oyun oynamaya resmen zor ikna ediyorum,benim kanalını ac izlemek istiyorum diyor.Yatarken de,yatmak istemiyorum TV izlemek istiyorum diyor Hazirani inanın zor bekliyorum..Sonra ben bunu nasıl keseceğim ondan cok uzuluyorum..Havalar da soğuk cıkarmıyorum,cıkarsam hasta oluyor..Disaridayken bile,anne acaba şimdi ne başlamıştır diyor Bunlar son bir aydır oluyor,bu bağımlılık...

Seneye annem yine gelse de oğlum kreşe yarım gun mu gitse diyordum ama yok.(Kreşte sık hasta olursa devamlı izin alamam diye duşunmuştum bunu da)

Cok uzgunum sadece paylaşmak istedim..