merhaba hanımlar bende sizin gibi bu siteye aylar yıllarca umitsizce girdim bi umit aradım cunku 1.5 senedir bebeğimiz olmuyordu.artık umidimi kesmiştim tup bebek duşunuyordum ki

4 ocaktan beri adet olmayıp doktora gidene kadar

her zaman adet gecikmelerim oluyordu zaten diye umitlenmemiştik ama mucize oldu ve şuanda 5 haftalık hamileyim cok şukur

once size kısaca hikayemden bahsedeyim ben 1.5 sene yasmin kullandım bebek duşunmuyorduk henuz.daha sonra ilacı bıraktım folik asite başladım bir kac ay olmayınca doktora gitmeye karar verdik doktor 6 ay deneyin gelin dedi o 6 ayda olmadı tekrardan gittik ve benim bu sırada adet duzensizliklerim başladı acaba hamilemiyim vs stresten.doktor yumurtalıklarımın az calıştığını soyledi ve bana klomen verdi daha sonraki aylardada klomen ve catlatma iğnesi verdi.3 ay boyle tedavi gordum sonuc bulamadım.sonra psikolojim bozulunca ara verdik 1-2 ay daha sonra tekrardan başka doktora gidelim dedik.tanıdık vasıtasıyla ege unv hastahanesinde doc.dr bulduk ona gittik vee mucizemizi o gun oğrendik haftayada tekrar kontrolumuz var

doktor dediki bu tedaviyi boşuna olmuş olabilirsin rahim filmi gerekli falan.hala inanamıyorum ve ben boşuna tedavi olmuşum hicbir sorunum yokmuş adet duzensizliğide tamamen psikolojik bebek olmaması tamamen psikolojikmiş

Sizlere umut olsun diye bu hikayemizi paylaşmak istedim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve doktor cok onemli iyice araştırmadan guvenmeyin derim.