Kızlar merhaba. Bu ay tedaviye başlayacağız ama kafam cok karışık (ben tedaviye başlayacağım desem daha doğru sanırım) . Sorun eşim. Gercekten psikolojik olarak zor bir surec onumuzdeki malum. Ama ben onun bu konuda yeterince istekli olduğundan emin olamıyorum. Biz istanbulda yaşıyoruz ama ozel nedenlerden dolayı tedavimi izmirde oluyorum.
Son birkac gundur aramızda gecen konuşmalar var yeri geldikce. Ben karar verdiğimizden beri onun ağzından gercekten istiyorum lafını duymadım olsun falan diye konuşma geciyor aramızda tabi ama ciddi anlamda konuyu actığımda hemen şakaya vuruyor olayı. Bu arada tedaviye en başından başlamak isteyen eşimdi. Kpss ye de gireceğim bu yıl ve benim şuphelerim vardı bunu dile getirdiğimde hevesimi kırıyosun diyerek beni tersledi ben de zaten bebek istediğim icin ikna oldum. Gecen gun sen yeterince yanımda olmuyorsun benim dediğimde bana ''Parasını veriyorum ya kızım daha nasıl destek olayım?'' diyerek guya şaka yaptı. tabii ben şok
İncilerinden bir tanesi de ''Cocuk olsun da benim yakamdan duş cocukla ilgilen'' (şaka yaptı). Bana bunu soyledi. Ustune gittim gercekten duşuncen bu mu şaka mı yaptın diye yine geciştirdi bir cevap alamadım. Bardağı taşıran son damla bu sabah oldu.
Ben onden izmire gideceğim ilaclara başlayacağım plana gore ve eşim sonradan yanıma gelecek. Planı motorla gelmek izmire ki orada rahat gezebilsin. Ben de sabah dedim ki transfer sonrasında benim ağır valizi taşımamam gerek birlikte donmemiz lazım istanbula o yuzden motorla gelme. Bana az eşya alırsın oyle donersin dedi. Plana gore ben 20-25 gun kadar kalacağım orada ne kadar az eşya alabilirim yanıma? Asıl onemlisi hic umrunda değil birşey olur mu yalnız donmesin etmesin. Herşeyi tek başıma goturuyorum şu aşamada. Kafam cok karıştı ve hevesim ciddi anlamda kactı acıkcası. Hatta şu an deneme yapmaktan falan vazgecmiş durumdayım. Bunu ona soylediğimde de kavga cıkacak biliyorum. Ve bu sene doğu gorevi cıkacak eşimin bir daha uzun sure tup bebek yapma şansımız olamayabilir. Nasıl bir yol izlemem lazım şu durumda gercekten fikirlerinize ihtiyacım var. Birşeyleri gormesini sağlamam gerek ve benim hic gucum yok Ya da ben mi fazla nazlıyım acaba??