Kapanmayan Kanal Acımı
Arkadaşlar forum uzerinden 100'un uzerinde kanal satın aldım fakat kanalların % 90 'ı spamdan veya ceşitli nedenlerden dolayı kapandı. fakat Android Sistem uzerinden kendi actığım kanallar uzun sure gecmesine rağmen hala ayakta . Videoda anlatmaya calıştım umarım işinize yarar. 2 dk fazla zamanınızı ayırın ,emekleriniz boşa gitmesin 1 kanal acma ortalama 5 Dk suruyor.

ANDROİD SİSTEM UZERİNDEN HESAP ACIMI VİDEOLU ANLATIM

Android sistem uzerinden Gmail + youtube Nasıl Acılır

1. youwave. com adresine girip android programını indiriyoruz(farklı yerlerden indirebilirsiniz)
2. Programı Bilgisayarımıza yukluyoruz.
3. Programı calıştırıp gmail.com adresinden yeni bir hesap acıyoruz
-Bu şekilde acılan hesaplar diğer masaustunden normal actığımız hesaplara gore %50 daha sağlıklı diyebilirim

DİKKAT etmeniz gerekenler
*Hesap actıktan sonra android sistemini sıfırlayıp modeme reset atmanız gerekir

Hesap Kapanmaması icin tavsiyeler.
-Video Atarken YT-YT yaptıgınız zaman değişiklik(isim,logo,intro,sure,cerceve vs.) yaparak video atın
-google kendi reklamlarınıza tıkladığınızı nasıl anlıyorsa aynı bilgisayardanda farklı hesaplar acıldığını rahatlıkla anlayabilir(ip adresi,cerezler,ekran cozunurluğu, MAC Adresi vs) bu yuzden aynı makineden acılmış bir hesap kapandığında diğerlerinide tehlikeye sokuyor)
-Unleme Takılan video fazlaysa o kanala video yuklemeyi brakın ve aynı anda 30 dan fazla video silmeyin