iyi gunler hocam bende 9.kromozom bozukluğu eşimde ise dna hasarı var 2 kez tup bebek denedik ancak nasip olmadı ...2 sonra histeroskopi cekineceğim bi centikten bahsediyorlar rahme atılan sizce uygunmudur 2.tup bebeğimde embriyonun b kalite 8 hucreli olduğunu soylemişlerdi ama tutmadı eşimin değerleri sayıları iyi hatta bazı hastaneler bu değerlere tup bebek raporu vermiyorlar normal yolla olma ihtimali var diye ,benim tuplerim acık , dna hasarını oncelik kabul etmiyorlar

ben kok hucre tedavisi ile şansımızı merak ediyorum tam olarak nedir ne değildir gebelik aşışı nedir

.................................................. .................................................. .................................................. .......................

2.sorum ise eltim icin o gebe kalabilliyor ancak 1.cocuğunu kaybetti jouberd sendromlu doğdu vefat etti ve gebe kalmaması gerek dendi tekrar aynı olur diye -ki korunuyorlardı ama gebe kaldı yalnız 3 aylıkken kalp atışı alınamıyor ,gelişmemiş diyerek gebeliği sonlandırıldı-bi kac kez doktorlara gidildi ama genetik bi sorun turkiyede calışmaları yok amerikaya yollanacak deniyor ve 15 bin lira gibi rakamlardan bahsediliyor sadece genetik sorunun ne olduğunun anlaşılması icin -bunun icin ne onerirsiniz kendime ayrı onlara ayrı uzuluyorum

.................................................. .................................................. .................................................. ........................

birde lutfen ankaraya geri donun.....................