Belki bir cok insan es gecer ama artık oyle bir hal aldı ki şuan video yuklemiyorum. Oturup derdimi buraya yazıyorum.

Flagcı kimsecikler ile sıkıntım oyle buyuk ki, oyle kafama takılıyor ki... acaba birini nasıl bulabilirim diye merak ediyorum !

Dostlar,

Beni Tanıyan bilen bilir. Bugun kadar hic bir youtuberi geri cevirmedim. ne istedilerse verdim; kategori, program, yardım,face desteği, skype desteği, vds desteği...işte felan fistan Helali hoşda olsun ama karşılığında tum flagcılar beni mi bulacaktı arkadaş ?

Gel gelelim sıkıntıya; yuklediğim videolar ingilizce cizgi (......). Biliyorum cok kişi calışıyor artık bu alanda milyonluk videolar var ama adamlar bizim yuklediğimiz 3-5 10 bin izlenimli videoyu cekemiyor. Resmen bir saatte ucurdular, biz uc arkadaşın kanallarını...Yukledim video bir saat dayanmadı ve ustelik aynı olay bu 3 tane muhterem arkadaşımın da başına geldi. Ayrıca yuklediğim ilk videoya flag geldiği icin yeni bir video yuklenmiyor kanala ve gelen flaga itiraz edince kanal kapandı.

Şimdi ne yapmak gerek ;
-Flagcı bir ekip olup kategorilerin icine mi etmek ve icinde gunahı olmayan insanların videolarını ucurmak...
-Yoksa bunlara bir yontem bulmak icin direnmek mi ?

Not : Bana Eski, yeni forum uyesi arkadaşlarım bir yol gosterse cok dua edecem.