Tup bebek hakkında lutfen yardımcı olun hocam:(
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek hakkında lutfen yardımcı olun hocam:(
-
24-09-2022, 03:05:21Hocam merhaba ben 21 yaşında pko hastasıyım ancak ileri derece değil yani 35 gunu gecmez reglim duzensiz yumurtlamam duzensiz ancak oluyor tup bebek denedik 28 yumurtam toplandı 24 dollendi 9 kaldı 3. Gunde dondurdular 5i 8 2si 7 2si 6 hucreli idi iki ay sonra transfer olacakken cozduler ve cozdukleri gun beni arayıp ertesi gun transfer olabilir dediler aslında bize carşamba transfer olunacak denmişti fakat salı gunu olabilir dendi ertesi gun aradılar transfere cağırdılar gittik iki embriyomuzun erken blast olduğunu birinci kalite gebelik vadettiğini soylediler ve transfer oldu transferden 6 gun sonra kan testi yaptırdım ve negatif ve moralman coktum bu arada iki blast donmuş embryom kaldı sizce ne yapmalıyım tutmuşmudur ya da tutacak olsa kan da ne zaman cıkabilirdi en erken lutfen bana yardımcı olun belirti olarak sadece goğuslerim şişti indi ancak goğuslerimin damarları masmavi cıkmış vaziyette bilmiyorum artık belirti mi bu ama durumum bu şimdiden teşekkur ederim hocam