Lutfen bebeği olmayan arkadaşlar okuyun;Bebek sahibi olmak istiyorsanız once bir medipole uğrayın derim.Mustafa ACET daha once memorial de gorev almış bir doktortur.O kadar tecrubeli ki diğer doktorlarda boşuna zaman ve umudunuzu kaybetmeyin derim...Biz 11 yıllık evli bir ciftiz 2 aşılama 1 tup bebek denemesi hepsi başarısız ama bunları yapan butun doktorlar hic problem yok diyorlar...Siz anlıyorsunuz bir problem olduğunu neden olmuyor peki diyorsunuz...Araştırma gereği bile duymuyor bazı doktorlar 11 yıl uzun sure deyip tup bebek yapalım diyorlar...Rahim filmi istiyorlar ve burda devreye tecrube ve işine hakimiyet işin icine giriyor .Malesef detaylı bakmadıkları icin en ufak basitmiş gibi gorunen buyuk problemi gozden kacırdılar ve bunda birşey yok deyip salladılar. İnanın ben bu olayı memorialde yaşadım hemde turkiyenin 1 numarası dedikleri doktorda yaşadım hala bizi ikna etmeye calışıyorlardı tup bebek yapalım diye daha once nette araştırmıştım histeroskopi diye bir olay var rahim inclenmesi diye avrupanın bazı ulkelerinde bu işlem yapılmadan tup bebek yapılması yasak.11 yıl bekleyişte sizde tecrube kazanıyorsunuz ve araştırıyorsunuz ve sonra araştırmaya başladık ne yapmalıyız hangi doktora gitmeliyiz neye gore gitmeliyiz ve sonra gordikki prof,doc,bunların pek onemi yok her işin bir eğli var tecrubelisi ve en ufak ayrıntıyı gozden kacırmayan bir doktor ve ekibi vardı ve doktorumuzu sonunda bulduk rahim filmini yorumladı o turkiyenin bir numarasının ve tv programlarında sabah akşam gorduğunuz diğer doktorlar birşey yok derken mustafa ACET diğer doktorların bir şey yok dedikleri problemi buldu kafasına takılmıştı bir kere işte sonunda rabbimin derdini veren dermanınıda veririr bilince bir doktor dedik ne yapalım tup bebek yapalımmı dedik hayır demesini bekledik rahimdeki problemi nasıl cozecekti diye bekliyoruz bize histeroskopi dedi once rahimini incelemem gerekiyor dedi...Ve haklı cıktı rahimim rahim filmimdekiyle iligisi olmayan cok kotu durumdaydı.İşlem sonrası bize verdiği videoda gordukki rahimim baştan yaratılmıştı.Bize 4-5 ay bekleyeceğiz dedi.Aynen soylediği gibi yaptık 4-5 ay sonra yine geldik doktorumuza şimdi tup bebek yapabilriz dedi kasım 2014 te tup bebeğe başladık malesef yumurta rezervi cok kotu ve zor gruba giren ve yumurtalık rezervi yetersiz olan rahim kavitesinin kotu durumuyla hamile kalma şansı olmayan bir hastaydım...Ve mucize doktorumun bilgi ve tecrubesiyle en ince ayrıntıyı bile gozden kacırmamasıyla tek yumurtayla hamile kalmamı sağladı,evet artık hamileydim inanamadım.Mustafa ACET işte turkiyenin gercek 1 numarası boyle bir olur...Oun icin bu bir iş değildi biz onun ailesiydik oyle goruyor butun hastalarını Hamileliğime en az bizim kadar sevinmesi ve mutlu olduğununu gormek rabbimin doktorumuzu bize boşuna vesile etmediğini gosterdi.Cunku biliyordu ki rabbimin bir kulunun sevinmesi rabbinide sevindirir hergununu aynı gecimiyordu surekli duşunuyordu buyuzden az konuşurdu hergun tecrubesine ,tecrube ekliyor araştırıyor masa başı doktoru kesinlikle değil surekli bir koşuşturmaca icinde...Mustafa acet hakkında asla kotu duşunmuyorsunuz tedavide aynı şekilde bu doktor yapar deyip hic stres yapmıyorsunuz. Azmini goruyorsunuz sizi anladığını biliyorsunuz sizin derdinizi kendi derdi gibi sahiplenmesi okadar etkileyiciydiki bu yazdıklarım ona az gelir inanın en ufak abartma yok yazdıklarımda inanın herkes mustafa Aceti tanısın bilsin istiyorum butun anne baba olmayı bekleyen ailelerin daha fazla tup bebekte butun doktorlar aynı şeyi yapıyor saf satalarıyla uyutulmalarına goz yumamıycam her doktor aynı şeyi yapmıyor işte...Yukarıda yazdığım ozellikler her doktorda yok işte buyuzden her doktor aynı şeyi yapmıyor.Derdini veren gercekten dermanını veriyor buna inanın yeterki doktor Mustafa ACET gibi derdi bulabilsin...Rabbim butun bebek isteyen ailelerin yolunu Mustafa ACETle karşılaştırıp bebişlerine kavuşmalarını sağlasın... Allah senden razı olsun Mustafa ACET cok ozel bir insan ve doktorsun hakkın odenmez seni rabbim her gittiğin yolda yanında olup yardımcın olsun.Senin gibi durust, profesyonel ve tecrubeli doktorlara cok ihityac var.