Konum taşınmasın lutfen bi kac gun
Kızlar 2 yılımız dolacak evleneli ben de eşim de korunmuyorduk
Geri cekiliyordu eşim ilişki sırasında.
Şuan cocuk duşunmuyoruz ama bazen konuşuyorduk hic ilac kullanmıyoruz korunmuyoruz ama ben hamile kalmadım hic kazara da olsa diye.doktora kontrole gitmeyi duşunuyorduk.hic sağlımız ne durumda falan diye.ikimiz de kendimizi gayet sağlıklı biliyoruz.
Eşim bu son bir aydır testislerinin ağrıdığını soyluyordu hep.doktora gitti gecen hafta ve maalesef varikoselmiş :-( sadece bi tarafta varmış.ve ilerlemiş ameliyat gerekiyormuş.
3 hafta sonra ameliyat olacak.
Şimdi biz nasip olursa 2017 ocağında falan hamilelik calışmalarına başlamayı duşunuyorduk. Yaza da doğum yaparım Die hayal ediyorduk :-(
Ama bu hastalık cıktı herkes bi şey soyluyor.kimi diyor ameliyattan once hamilelik icin uğraş yoksa ameliyattan sonra belki hic cocuğunuz olmaz kimi diyo yapma şimdi ameliyattan sonra duzelir.
Ne yapsak bilmiyorum kac gundur cok uzgunuz.şimdi hamile kalsam - ki duşuk bi ihtimal cunku eşimin spermlerinin yarısı oluyormuş doktorun dediğine gore - hazır değiliz madden ben de manen hazır değilim kpss hazırlanıyorum eğer atanamazsam en azından bi donem ucretli calışıp sonra hamile kalmayı duşunuyordum ama ya ameliyattan sonra da hic olmazsa iki uc yıl ya da daha fazla beklemek zorunda kalırsam.
Şuan hamilelik ihtimalim cok duşukmuş ama ihtimal de varmış.
Ne yapsam hic bilmiyorum :-(
Dun eşimle ilişkiye girdik eşim tam cekmedi kendini o diyo belki cocuğumuz olmaz şimdi deneyelim ama ben kararsızdım o yuzden cektim kendimi ama biraz aktı icime .ertesi gun hapı aldık kullanmayı duşunuyorum ama henuz kullanmadım.kararsızım.
Kafam karışık
karışık :-(

bu kış hamilelik duşunuyordum. halbuki
Ne yapardınız siz olsaydınız kızlar