herkese merhaba..eşim 2,5 aydır proxeed plus kullanıyordu.gecen hafta uroloji prof.undan randevu aldık,ve bi tıp fakultesine gittik.amacımız test değildi varikoselini değerlendirsin diye gittik.testte yaptırdı doktor bende sizinle paylaşmak istedim.yanlız tıp fakultesinde yontem kruger değil.birde morfoloji bakmıyoruz dediler..(bize o lazımdı) ayrıca numuneyi verdikten tam 50 dk.sonra doktor(sayımı başka bi urolog yaptı) gelebildiği icin bekletildi diye sinirlendik.ilk testimizde ekimde yaptırmıştık;kruger yontemi ile;toplam sayı 92 milyon-toplam hareketli:%56-ileri h:%9-yerinde h:%43-hareketsiz:%4 morfoloji:%3 idi.
şimdiki sonuclar; toplam sayı 195 milyon -toplam hareketli:%78- ileri h:%13-yavaş h:%65 yerinde h:%7 hareketsiz:%15 ayrıca sayımı yapan urolog yanımıza gelip daha onceden bi sıkıntımı vardıda tahlil istedi hoca dedi,bu numune gayet normal dedi.sayımı kendisinin dikkatle yaptığını belirtti ama 50 dk.gecince insan sinir oluyo.bende eski sonucları gosterdim.neyse hocanın yanına gittik.durum iyi ama beklemek istemiyorsanız aşılama yaptırın dedi.bende normal olur derseniz bekleyelim dedim 1 mlyn la hamile kalanda var,neden olmasın dedi.ve bu kadar biraz karışık yazmış olabilirim.50 dk.gec sayıldı diye kızdık ama bekletilmese dahada iyi cıkardı diye seviniyoruz tabi bizim asıl sorunumuz morfoloji ve ondaki değişikliği oğrenemedik.artık proxeed plus işe yaradımı bana fikir verin.