Estetik Cerrahi: Hastanın daha estetik ve orantılı bir vucuda kavuşması icin yapılan operasyonları icerir. İlgili vucut kısmı (burun, meme, karın) anatomik ve estetik olculere dayanarak daha mukemmel ve cevre konturlarla uyumlu hale getirilir. Bu cerrahide yağ enjeksiyonlarından ve ceşitli implantlardan yararlanılabilir.

Mikrocerrahi: Ozel mikrocerrahi aletleriyle operasyon mikroskobu altında yapılan bir cerrahidir. Kopan el, ayak ve diğer dokuların yerine dikilmesi (replantasyon) bu cerrahi teknikle yapılabilir. Kucuk caplı damar ve sinirlerin dikilmesi sayesinde kopan organa işlevi yeniden kazandırıldığı gibi, bir defekte başka bir bolgeden dokuların transferi de olasıdır (Serbest flepler). Gunumuzde 0,5 mm capına kadar ince damar ve sinirler dikilebilmektedir.

Maksillofasiyal Cerrahi: Yuz kemiklerinin her turlu cerrahisi ile ilgilenir. Yuz kemik kırıkları, tumorleri, ortognatik duzeltmeler (cenelerin ileri veya geriye alınması), doğumsal yuz yarıkları duzeltilmesi bu alan icindedir.

Kraniofasiyal Cerrahi: Kafatası kemiklerindeki anormallikleri ve şekil bozukluklarını duzeltir. Doğumdan sonra fark edilen kafatası şekil bozuklukları (kule kafa, cekic kafa, basık kafa) beyin gelişimini de olumsuz etkileyeceği icin kraniofasiyal cerrahi sayesinde duzeltilir. Kafatası kemiklerinde sonradan oluşan defektler, şekli bozuklukları ceşitli otolog doku (başka bir yerden alınan kemik ve kıkırdak) veya alloplastik materyallerle onarılabilir.

El Cerrahisi: Eldeki travmatik (kesikler, ezilmeler, kopmalar) defektlerin, şekil ve fonksiyon bozukluklarının duzeltilmesi, doğumsal bozuklukların (parmak anomaliler, yapışık ve fazla parmaklar, yarık el, deforme el vb) duzeltilmesi, tendonların ve sinirlerin onarımı, el tumorleri, el yanıkları tedavisi el cerrahisi sayesinde yapılabilmektedir.

Endoskobik cerrahi: Endoskop yardımıyla yuz ve alın gerilmesi, meme protezi yerleştirme, sinir ve damar cerrahileri olası hale gelmiştir.