Neredeyse tum toplu kapanma onerilerini okuyup uygulamama rağmen problemi cozemediğim icin yeni bir konu acıyorum.
Yılbaşından bu yana yaklaşık 2 haftada bir,bir şekilde yakalanıyor ve o surede yaptığım 20-30 kanal aynı anda spamdan kapanıyor. Vdsli videoyap kullanıyorum.(bilen biliyor zaten ama yine de belki yeni kullanacak arkadaşlar icin bu kapanmaların videoyapla ilgili olmadığını duşunduğumu belirteyim.)
İlk kapanmadan once tek client ile 20 kanala token verdiğim oluyordu. Sonra bir client ile maksimum 4-5 kanal tokenlayarak devam ettim. Son kapanmada ise her kanal icin kendi maili ile client oluşturup token vermiştim. Yani client ile ilgili olmadığını duşunuyorum.
Calışma şeklim de şoyle; kendi bilgisayarımdan ip,cerez,mac gibi işlemleri kesinlikle atlamıyorum. İlk başta onaysız mail satın alıp calışırken 2 haftadır mailleri kendim,firefox portable ile, ilk başta telefon onayı istetmeden acıyorum. O konuda da ilk durumda bi sıkıntı yok gibi gorunuyor.
Kanalla ilgili profil resmi filigran vs. işlemlerini, +15 onayını yaptıktan sonra tokeni oluşturup cıkışımı yapıyorum. Token verdikten sonra uzun bir sure bekliyor.
Video yukleme kısmını da arşivimdeki hazır videolarımı sunucudan toplu bilgisayar upload ile yukluyorum.Attığım video sayısı da ortalama 30-40'ı gecmiyor.
Kanala bir sonraki girişim belki bir hafta sonra adsense ya da partnere bağlamak icin oluyor.
Bu 2 ay zarfında cozum ararken kullandığım masaustu ile actıklarım kapanıp, deneme amaclı farklı bir bilgisayardan actığım kanal ayakta kalınca, teknik konularda da pek bilgim olmadığı icin sorunun bilgisayarın karalisteye duştuğunu duşunup format attım.
Bir sure idare etti fakat bugun yine 4. kez, actığım kanallar aynı anda aynı şekilde kapandı.
Velhasılı işin icinden cıkamadım. Foruma ilk uye olduğum zamanlarda konulardan birinde benzer durumda birinin bu sorunu yeni bir bilgisayar satın alarak cozduğunu okumuştum. Benim gozden kacırdığım ya da yanlış yaptığımı duşunduğunuz noktalarda oneride bulunursanız sevinirim.
(Calışma şeklimle ilgili kısım yeni başlayan arkadaşlara belki faydalı olabileceğine inandığım icin biraz uzun kactı.)
Nerede hata yaptığımı cozemedim...
YouTube0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Nerede hata yaptığımı cozemedim...