yeni youtube mail bildirim sayfasında bildiğiniz uzere yorumları kapatabilmek icin herhangi bir ayar yok.
bunun cozumunu nihayet buldum. daha once forumda konu acmıştım fakat cozum bulan cıkmamıştı. kısaca ozetleyip bu sorunu da ortadan kaldıralım.

oncelikle bu resimde gorduğunuz uzere e-posta kısmından ustteki alan secili olacak. ben alttakini secip kaydediyordum hep. yeni abone bildirimleri gelmiyordu fakat yorumlar surekli mailime geliyordu.
sonra 2 numaralı yere tıklayacağız. bu adres bizi google plus sayfasına yonlendiriyor.

normalde zaten yukarıdaki şekilde otomatik oluşuyor. o yuzden direk google plus sayfasına da gidebilirsiniz. adresi: https://plus.google.com/settings/plus
burda receive notifications ya da bildirimleri alma diye bi secenek goreceksiniz. kullandığınız dile gore değişiyor.

en ustteki posts ya da yayınları acıyorsunuz. isterseniz en alttakini kaldırın isterseniz hepsini kaldırın. ben hepsini kaldırdım. onemli olan en alttakinin kesinlikle kaldırılması. cunku yorum yapıldığında mailinize yonlendiren o.